Hesabım
    "Ayı Paddington Peru'da" Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

    Olivia Colman, ANntonio Banderas gibi isimlerin de rol aldığı "Ayı Paddington Peru'da" 15 Ocak'ta sinemalarda!

    Ayı Paddington'ın üçüncü macerası olan "Ayı Paddington Peru'da" filminden marmelat sever ayının sevimli cazibesiyle dolu yeni bir fragman yayınlandı.

    Fragman, Paddington'ın Peru gezisi için vesikalık fotoğraf çekmek için komik bir şekilde çabaladığını gösteriyor ve kendisini bekleyen tuhaf talihsizliklere işaret ediyor. Tipik olarak Paddington bunu yürütmenin bir yolunu bulur ve başarılı bir şekilde Peru'ya girer.

    Filmin olay örgüsünün ayrıntıları hâlâ Bayan Bird'ün gizli tarifleri kadar sıkı korunuyor olsa da başlık, Paddington'ın köklerine bir dönüşü çağrıştırıyor.

    Filmin ilk tanıtım fragmanında Ben Whishaw tarafından seslendirilen Paddington'ın, onu evlat edinen Londra ailesiyle birlikte doğduğu Güney Amerika ülkesine geri döndüğünü ve orada birkaç yeni kişiyle tanıştığını görmüştük. Peru gezisinin Paddington'ın aile geçmişi hakkında daha fazlasını ortaya çıkarması bekleniyor.

    Londra, Peru ve Kolombiya'da çekilen projenin yönetmenliğini, ilk iki filmi yöneten Paul King'in yerine bu kez Dougal Wilson üstleniyor.

    Oscar ödüllü Olivia Colman'ın gitar çalan rahibe karakteri ve Antonio Banderas'ın gösterişli tekne kaptanı da fragmanda yer alıyor. Fragmanı “Downton Abbey 3” setinden bir video aracılığıyla tanıtan Hugh Bonneville, Bay Brown olarak geri dönerken, Bayan Brown'u bu kez Emily Mortimer canlandırıyor çünkü Sally Hawkins, iki filmden sonra seriden ayrılmaya karar verdi. Julie Walters, Bayan Bird olarak geri dönüyor ve Imelda Staunton yine Lucy Teyze'yi seslendiriyor.

    "Ayı Paddington Peru'da" 15 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top