Hesabım
    Zendaya ve Robert Pattinson "The Drama"nın Başrollerini Üstlenmek İçin A24 ile Görüşüyor

    Bir aşk filmi olduğu belirtilen yapımın yönetmen koltuğunda "Dream Scenario"nun yönetmeni Kristoffer Borgli var.

    -

    Zendaya ve Robert Pattinson'ın, "Dream Scenario" yönetmeni Kristoffer Borgli'nin yönettiği ve yazdığı "The Drama" filminde rol almak için ön görüşmelerde bulunuyor.

    Proje ayrıntıları hâlâ gizli tutuluyor ancak söylentiler, bunun bir çiftin büyük gününden önce beklenmedik bir hal alan bir aşk hikayesi olduğunu öne sürüyor.

    Bu proje, Ari Aster'in "Hereditary" ve "Midsommar" filmleri, Nicolas Cage başrollü "Dream Scenario", Paul Rudd ile Jenna Ortega'nın rol aldığı "Death of a Unicorn", Joaquin Phoenix, Emma Stone ve Pedro Pascal'ın başrolde yer aldığı 2025'te çıkacak "Eddington" gibi diğer filmlerin ardından A24 ve Square Peg arasındaki yeni bir işbirliği olacak.

    Bu yılın hitleri "Dune: Part Two" ve "Challengers"a liderlik eden Zendaya için 2024 büyük bir yıl oldu. Bundan sonra Emmy ve Altın Küre ödüllü Rue Bennett rolünü HBO'nun "Euphoria" dizisinin üçüncü sezonunda yeniden canlandıracak.

    Pattinson ise yakın zamanda Bong Joon-ho'nun Ocak ayında vizyona girecek bilim kurgu draması "Mickey 17"de rol aldı. Aktör en son 2022 yapımı "The Batman" filmiyle izleyicilerle buluşmuştu ve 2026'da çıkması planlanan devam filmi "The Batman: Part II" için Batman / Bruce Wayne rolüne geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top