Hesabım
    Ben Affleck Yeni Filminde Güreşçi Hulk Hogan'a Hayat Verecek

    Ben Affleck'in “Killing Gawker” adlı filmde Amerikan profesyonel güreşinin efsane ismi Hulk Hogan’ı oynayacağı iddia edildi.

    -

    Yeni bir rapora göre, Ben Affleck yeni filminde güreşçi Hulk Hogan'ı canlandırmaya hazırlanıyor. PWInsider, filmin şu anda Affleck ve Matt Damon'un Artist Equity adlı yapım şirketinde hazırlanmakta olduğunu ve çekimlerin Ocak ayında başlamasını hedeflediğini gösteriyor.

    Projenin ilerlemesi halinde, Affleck ve Damon sadece yapımcılık yapmakla kalmayacak, aynı zamanda Hogan rolünde Affleck ve milyarder yatırımcı Peter Thiel rolünde Matt Damon rol alacak.

    "The Big Short" yazarı Charles Randolph tarafından kaleme alınan senaryo bir süredir ortalıkta dolaşıyor ve Ryan Holiday'in 2018 tarihli "Conspiracy: Peter Thiel, Hulk Hogan, Gawker, and the Anatomy of Entrigue" kitabına dayanıyor.

    Kitap, WWE şampiyonu Hogan'ın artık kullanılmayan ünlü dedikodu sitesi Gawker'a karşı açtığı davayı konu alıyordu. Paypal'ın eski CEO'su Thiel, Hogan'ın davasını gizlice finanse etti. Hogan 115 milyon dolarlık tazminat davası kazandı ve Gawker kapatıldı.

    Netflix'in Chris Hemsworth'ün başrolde olduğu ve Todd Phillips'in yönettiği bir Hulk Hogan biyografisi üzerinde çalıştığından uzun süredir bahsediliyordu. Hemsworth'ün "Thor: Love and Thunder" için çok fazla kaslanmasının en büyük nedenlerinden biri de aynı zamanda bu role hazırlık yapmasıydı. Ancak Hogan geçen yıl bu filmin artık ilerlemediğini açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top