Hesabım
    Wesley Snipes, Hugh Jackman'ın Marvel Rekorunu Elinden Aldı!

    "Deadpool & Wolverine" ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan Wesley Snipes iki Guiness Rekoru kırdı!

    Marvel Studios

    Wesley Snipes, “Deadpool & Wolverine”de Blade rolüyle beklenmedik bir şekilde geri döndükten sonra iki Guinness Dünya Rekoru kırdı.

    Aktörün yarı vampir "daywalker" olarak dönüşü, Guinness Dünya Rekorları'na göre 1998 yapımı "Blade"de karakteri ilk kez oynamasından 25 yıl 340 gün sonra gerçekleşti ve bu da Snipes'a Canlı Aksiyon Marvel Karakteri Olarak En Uzun Kariyer rekorunu getirdi. Snipes böylece Wolverine olarak ilk kez 24 yıl önce 2000 yapımı “X-Men”de karşımıza çıkan rol arkadaşı Hugh Jackman'ı geride bıraktı.

    Hugh Jackman bu rekoru uzun süre elinde tuttuktan sonra, 2022 yapımı "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" ile Professor X rolüne geri dönen Patrick Stewart'a kaptırmıştı. "Deadpool & Wolverine" ile rekorun yeniden Jackman'a geçmesi beklenirken, filmin Wesley Snipes sürprizi herkesi şaşırttı.

    Blade üçlemesini sonlandıran "Blade: Trinity"deki (2004) son görünümünün üzerinden 19 yılı aşkın bir süre geçmiş olan Snipes, Marvel Filmlerindeki Karakter Görünümleri Arasındaki En Uzun Boşluk rekorunu da kırdı.

    Bu rekor daha önce, "Spider-Man 2"dan (2004) 17 yıl sonra "Spider-Man: No Way Home" (2021) filminde Doctor Octopus rolüne geri dönen Alfred Molina'nın elindeydi.

    "Deadpool & Wolverine" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top