Hesabım
    Martin Scorsese, Büyük Ölçekli Filmlere Veda Ediyor!

    Scorsese, tamamını yöneteceği bir sınırlı dizi üstünde çalıştığını söylüyor.

    Apple Studios

    Netflix'in "The Irishman" ve Apple Studios'un "Killers of the Flower Moon" (Dolunay Katilleri) filmleriyle Martin Scorsese, çeşitli sahnelerde pek çok ekstranın yer aldığı iki büyük ölçekli dramaya imza attı.

    Geçtiğimiz günlerde Pleasantville, New York'taki Jacob Burns Film Merkezi'nde bir Soru-Cevap etkinliğine katılan usta yönetmen, katılımcılara artık kendisinden bu tarz filmler beklememelerini, "bir daha pek çok ekstra içeren büyük bir film yapmak istemediğini" açıkladı.

    Geçen yılın sonlarında Scorsese'nin, Dolunay Katilleri kitabının da yazarı olan David Grann'in yeni kitabı "The Wager"ın uyarlamasını yöneteceği ve projede yeniden Leonardo DiCaprio ile çalışacağı belirtilmişti.

    Kurmaca olmayan kitap, 1741'de HMS Wager gemisinin batmasından sonra yaşanan isyanı konu alıyor. Suda çekimler de gerektiren proje, büyük ölçekli bir film olarak nitelendirilebilir ancak Scorsese'nin bu projeden vazgeçtiğine dair herhangi bir açıklama henüz yok.

    Scorsese, Powell ve Pressburger yapımı "Made in England" adlı belgeselinin gösterimi için bu etkinlikteydi ve HBO'nun "Boardwalk Empire" ve "Vinyl" yaptığı gibi sadece pilot bölüm değil, baştan sona tamamen yönetmek istediği "sınırlı bir dizi" üzerinde çalıştığını söyledi.

    Ayrıca, Marilynne Robinson'un "Home" adlı romanından uyarlayacağı filmin, şu anda üstünde çalıştığı İsa temalı filmi tamamladıktan sonraki bir sonraki film olabileceğini de ekledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top