Hesabım
    ABD Box Office: "Deadpool & Wolverine"den Güçlü Performans!

    İkinci hafta sonunda 97 milyon dolar kazanan "Deadpool & Wolverine" ABD gişesinde zirvedeki yerini korudu

    Marvel Studios

    Ryan Reynolds'un Deadpool'u ile Hugh Jackman'ın Wolverine'ini bir araya getiren "Deadpool & Wolverine" Marvel Studios'un son fiyaskolarının ardından stüdyoya eski, elışıldık başarısını yaşatmaya devam ediyor.

    Film ikinci hafta sonunda 97 milyon dolar kazanarak Amerika gişesinin zirvesindeki yerini korurken, toplam hasılatı 396 milyon doları aştı. "Deadpool & Wolverine" böylece "Çılgın Hırsız 4" ve "Dune: Part Two"yu geride bırakarak şimdiden yılın en çok izlenen ikinci filmi oldu. Ayrıca "Deadpool 2"nin toplam hasılatı olan 324.6 milyon doları bir hafta içinde aşmayı başardı.

    "Deadpool & Wolverine"in küresel gişedeki hasılatı ise 824 milyon dolara ulaştı ve filmin kısa sürede bir milyar dolar sınırını geçmesi bekleniyor.

    Glenn Powell ve Daisy Edgar-Jones liderliğindeki "Kasırgalar" vizyondaki üçüncü hafta sonunda 23 milyon dolarla ikinci sıradaki yerini korurken, M. Night Shyamalan'ın Josh Hartnett liderliğindeki yeni filmi "Tuzak" açılışını 16 milyon dolar hasılatla üçüncü sırada gerçekleştirdi.

    Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan filmler ise yazın öne çıkan animasyonları oldu. "Çılgın Hırsız 4" 11 milyon dolarla dördüncü basamakta, yılın en çok kazanan filmi olan Pixar animasyonu "Ters Yüz 2" ise 6.7 milyon dolarla beşinci basamakta yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top