Hesabım
    "Lear Rex" Kadrosu Oluştu: Al Pacino, Jessica Chastain, Peter Dinklage, Ariana DeBose...

    Bernard Rose'un "Kral Lear" uyarlamasının kadrosu yıldız isimleri bir araya getirdi.

    -

    Bernard Rose'un, Shakespeare'in "Kral Lear" oyununcan uyarladığı "Lear Rex" filminin kadrosunda yıldızlar bir araya geldi.

    Filmde Oscar Ödüllü usta oyuncu Al Pacino ve Jessica Chastain'e; Oscar ödüllü Ariana DeBose (West Side Story), Emmy ödüllü Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) ve Peter Dinklage (Game of Thrones), Oscar adayı LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Chris Messina (Argo), Ted Levine (The Silence of the Lambs), Danny Huston (The Constant Gardener), Matthew Jacobs (Bar America), Rhys Coiro (Entourage) ve Stephen Dorff (Blade) eşlik edecek.

    Proje, yapımcı Barry Navidi ve Pacino'nun "The Merchant of Venice" ve bu yıl Johnny Depp'in yönettiği "Modi" gibi projelerin beşinci ortak çalışması olacak. Çekimler 12 Ağustos'ta Los Angeles'ta başlayacak.

    Lear Rex'te yaşlanan Kral Lear (Pacino), gelecekteki çatışmaları önlemek için topraklarını üç kızı arasında paylaştırır. Ancak kendisini seven genç kızını reddeder ve onun gücünü elinden alan ve onu korku ve delilikle dolu sefil bir çorak araziye mahkum eden kötü niyetli kız kardeşlerine güvenir.

    Goneril rolünü Chastain, Cordelia rolünü DeBose, Regan rolünü Brosnahan, Fool rolünü Dinklage, Albany rolünü Huston, Cornwall rolünü Messina, Edmund rolünü Stanfield, Kent rolünü Levine, Glouseter rolünü Jacobs, Oswald rolünü Coiro ve Poor Tom rolünü Dorff üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top