Hesabım
    Britney Spears'ın Hayatı Film Oluyor!

    Yönetmen koltuğunda "Wicked", "Crazy Rich Asians" gibi yapımların yönetmeni Jon M Chu oturacak.

    -

    Universal Pictures, Britney Spears'ın çok satan anı kitabı "The Woman in Me"nin haklarını sinemaya uyarlamak üzere aldı ve yönetmen Jon M. Chu (Wicked, Crazy Rich Asians) ve yapımcı Marc Platt'i bu projeyi geliştirmek üzere görevlendirildi.

    Spears, sosyal medyada "gizli proje" haberini paylaşarak Platt'ın her zaman en sevdiği filmleri yaptığını yazdı ve hayranlarına daha fazla haber için takipte kalmalarını söyledi.

    Universal, Grammy kazananının anı kitabının (geçen Ekim ayında yayımlanan ve yalnızca ABD'de 2,5 milyondan fazla kopya satan) haklarını son derece rekabetçi bir müzayedede kazandı.

    Kitapta Spears, çocuk yıldız olduğu "Mickey Mouse Club" günlerinden pop süperstarlığına giden yolculuğunu ve çok konuşulan konservatörlük davasını olağanüstü bir samimiyet ve mizahla anlattı. Kitap ayrıca eski erkek arkadaşı Justin Timberlake ve ailesiyle olan ilişkilerini de derinlemesine ele alıyor ve hayatını kontrol etme çabasıyla etrafındakilerin yırtıcı doğasını anlatıyordu.

    Spears'ın o dönemde kitabını "Anılarıma kalbimi ve ruhumu döktüm ve dünya çapındaki hayranlarıma ve okuyucularıma sarsılmaz destekleri için minnettarım." sözleriyle duyurmuştu.

    Chu ve Pratt tarafından, hit Brodway müzikalinden uyarlanan ve başrollerini Emmy, Grammy ve Tony ödüllü Cynthia Erivo ve Grammy ödüllü Ariana Grande'nin paylaştığı “Wicked”ın ilk bölümü 22 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top