Hesabım
    Christopher Lloyd "Nobody 2" ile Geri Dönüyor

    Lloyd, Bob Odenkirk liderliğindeki aksiyon filminin devamı için geri dönüyor.

    Universal

    Yakın zamanda "Hacks" dizisindeki performansıyla Emmy aday olan usta oyuncu Christopher Lloyd (Geleceğe Dönüş) Universal Pictures ve 87North'un yakında çıkacak olan Bob Odenkirk liderliğindeki “Nobody” devam filmi için geri dönüyor.

    John Wick ile kıyaslanan 2021 yapımı "Nobody" (Önemsiz Biri), evi soyulduktan sonra yavaş yavaş gerçek karakterini ortaya çıkaran ve bir Rus suç patronuyla kanlı bir savaşa sürüklenen görünüşte uysal bir aile babası olan Hutch Mansell'i (Odenkirk) konu alıyordu.

    Lloyd, Hutch'ın babası ve ileri yaşına rağmen ateşli silahlar konusunda usta olan emekli bir FBI ajanı olan David Mansell karakterine hayat vermişti.

    "Nobody 2" filminde Christopher Lloyd ve Bob Odenkirk'ün yanı sıra Connie Nielsen ve yakın zamanda filmin ana kötü karakterini canlandıracağı açıklanan Sharon Stone da rol alacak.

    Senaryosunu Derek Kolstad, Aaron Rabin, Odenkirk ve Umair Aleem'in yazdığı filmi Timo Tjahjanto yönetecek. Odenkirk, Kelly McCormick, David Leitch, Marc Provissiero ve Braden Aftergood projenin yapımcılığını üstleniyor.

    “Nobody 2” 15 Ağustos 2025'te sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top