Hesabım
    Matt Damon, Edward Norton ile Rol Aldığı "Rounders"ın Devam Filmini Çekmek İstiyor

    Damon, Edward Norton ile birlikte "Rounders 2" filmini hayata geçirmek istiyor.

    -

    Rich Eisen Show'da yapılan bir röportajda Matt Damon, "Rounders" (Tutku) filminin devamını çekmeye hâlâ büyük ilgi duyduğunu itiraf etti.

    Damon ve Edward Norton'un başrollerini paylaştığı 1998 yapımı kült klasik drama, yüksek bahisli pokerin yeraltı dünyasını araştırıyor, büyük bir borcu hızlı bir şekilde ödemek için kumarda kazanmaya ihtiyaç duyan iki arkadaşın hikayesini anlatıyordu.

    Film, en etkili kumar temalı filmlerden biri olmaya devam ederken, yaklaşık 10 yıl önce bir devam filmi gündeme geldi ancak hayata geçirilemedi.

    Damon röportajda "Yıllardır hakkında konuştuğumuz ve yapmaya çalıştığımız [bir proje] ve birkaç hafta önce Edward Norton'u gördüm, hepimizin yapmak istediği gibi ikinci bir Rounders filmi. Son 25 yılda poker dünyasında o kadar çok şey oldu ki, bu adamlara yetişmek eğlenceli olurdu." dedi.

    Damon, filmin haklarına ilişkin bir anlaşmanın karmaşık olduğunu belirtti. Ama asıl yazarlarla proje hakkında konuşmaya devam ediyor. Aktör şunları söyledi:

    “O zamanlar çekilmeye hazır bir film vardı, ama o zamandan bu yana poker dünyasında bambaşka bir değişiklik oldu, bu yüzden bunun ne olacağı hakkında onlarla konuşmadım ama biliyorum… 10 yıl önce yaptıkları muhteşemdi ve eminim ki zamanla büyüyüp gelişebilirler, bugün olduğumuz yere güncelleyebilirler ve harika bir şey yapabilirler."

    "Rounders" Eylül 1998'de gösterime girmiş ve 12 milyon dolarlık bir bütçeye karşılık 22.9 milyon dolar hasılat yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top