Hesabım
    Chris Evans "Deadpool & Wolverine" İçin Ryan Reynolds'a Teşekkür Etti

    Haber metni "Deadpool & Wolverine" hakkında spoiler içerir.

    Marvel Studios

    Chris Evans, Marvel'ın "Deadpool & Wolverine" filminde 17 yıllık bir aradan sonra tekrar Johnny Storm/Human Torch rolünü oynamasına izin verdiği için Ryan Reynolds'a teşekkür etti.

    Rekor bir açılışa imza atan ve Ağustos ayı içinde dünya çapında 1 milyar doları aşacağı kesin olan filmin en büyük sürprizlerinden biri Chris Evans'ın "Fantastic Four" rolüne geri dönmesi oldu.

    Evans, Marvel Sinematik Evreni'nde Steve Rogers/Kaptan Amerika olarak önemli bir rol üstlendi ve 2019'daki "Avengers: Endgame"den sonra bu rolden ayrıldı. “Deadpool & Wolverine”de ortaya çıktığında birçok izleyici (ve Deadpool'un kendisi) aktörün Kaptan Amerika'nın bir versiyonunu oynadığını varsaydı.

    Kısa süre sonra Evans'ın, 2005 yapımı "Fantastik Dörtlü" ve 2007 yapımı "Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi" filmlerinde canlandırdığı süper kahraman karakteri Johnny Storm/Human Torch olarak geri döndüğü ortaya çıktı.

    Teşekkürlerini iletmek için Instagram hesabından bir Hikaye paylaşan Evans şunları söyledi:

    "Böylesine inanılmaz bir filmin parçası olmama izin verdikleri için Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve Shawn Levy'ye teşekkür ederim! Onlar şimdiye kadar tanışacağınız en iyi adamlardan üçü. Her şeyin gerçekleşmesini sağladığı için Ryan'a özellikle teşekkür ederim. Johnny'yi yeniden canlandırmak bir hayalin gerçekleşmesiydi ve onun kalbimde her zaman özel bir yeri olacak."

    Chris Evans

    Daha önceki röportajlarında Johnny Storm'u yeniden canlandırma konusundaki hevesini dile getiren Evans yeni bir EW röportajında projeye nasıl dahil olduğunu şöyle anlattı: "Ryan benim dostum. Bana sadece bir mesaj attı: 'Dinle, uzak bir ihtimal olabilir ama 20 yıl önceki bir şeyi yeniden canlandırmak ister misin?' Ben de 'Aman Tanrım! Elbette' dedim."

    Evans ayrıca bunu sadece Reynolds gibi bir kişi için yapacağını belirtti: "Kişisel farkındalığı onu neredeyse yenilmez kılıyor. Seyirci şaka yapma fırsatı bulamadan şakayı yapıyor; bu nedenle, bir karakteri tekrar ziyaret edecekseniz ve onu çalıştırmanın bir yolunu bulmanız gerekiyorsa, Ryan'ın mizahı neredeyse her şeyin işe yaramasını sağlıyor, böylece otomatik bir şekilde güvenlik duygusu hissediyorsunuz."

    Chris Evans "Fantastik Dörtlü"ye Dönmeye Hazır!

    20th Century Fox dönemindeki Marvel filmlerine, Deadpool stilinde bir saygı duruşu olan "Deadpool & Wolverine"de Johnny Storm'un yanı sıra Jennifer Garner'ın Elektra'sı ve Wesley Snipes'ın Blade'i de karşımıza çıktı.

    Channing Tatum ise Fox yönetiminde yıllarca beyaz perdeye taşımaya çalıştığı ancak bir türlü hayata geçemeyen projede üstleneceği rolü, Gambit'i canlandırıyor. Dört oyuncu da "Deadpool & Wolverine" gösteriminin ardından Comic-Con'a katılarak hayranlarını şaşırttı.

    Tatum da kısa süre önce kendi sosyal medya gönderisinde Reynolds'a nihayet Gambit olarak çıkış yapma şansı verdiği için teşekkür etti. Sosyal medya paylaşımında "Gambit'i sonsuza kadar kaybettiğimi düşünmüştüm" diyen Tatum, Reynolds'un kendisi ve Gambit için mücadele ettiğini belirterek "Sanırım ona sonsuza kadar borçlu kalacağım. Çünkü bunun benim için ifade ettiği şeye eşit bir şeyi nasıl yapabileceğimden emin değilim. Seni seviyorum dostum." yazdı.

    "Deadpool & Wolverine" şimdi sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top