Hesabım
    James Gunn, DC Evreni'ni Sıfırdan Başlatacak Olan "Superman"in Çekimlerini Tamamlandığını Duyurdu

    James Gunn ve Peter Safran'ın başkanlığında yeniden başlatılan DC Evreni'nin ilk filmi olan"Superman" 2025 yazında vizyona girecek.

    DC Studios

    James Gunn, DC Evreni'ni sıfırdan başlatacak olan "Superman" filminin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.

    Filmin senaristi ve yönetmeni olmasının yanı sıra, DC Studios'un eş başkanı olan Gunn, Instagram'daki bir paylaşımda kendisinin, birkaç ekip üyesinin ve Superman'i oynayan David Corenswet ile Lex Luthor'u oynayan Nicholas Hoult'un da yer aldığı bir fotoğraf yayınladı.

    Yönetmen fotoğrafın Norveç'teki ilk çekim haftasına ait olduğunu belirtiyor ve şunları söylüyor:

    "Ve işte tamamlandı. Bu projeye bağlılığı, yaratıcılığı ve çalışkanlığı ile hayat veren oyuncularımızı ve ekibimizi Tanrı korusun. Her zaman pek de iyi olmayan bir dünyada, iyi bir adam hakkında bir film yapmak için yola çıktım. Ve sette her gün karşılaştığım iyilik, nezaket ve sevgi bana ilham verdi ve kendi başıma ilerleyemeyecek kadar tükenmiş hissettiğimde beni ileriye götürdü. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Benim için bir onurdu. Varış noktası Superman'di, ancak yolculuk, sette paylaştığımız emek, kahkaha, duygu, fikir ve sihir oldu - ve bunun için sonsuza kadar minnettarım."

    Filmin oyuncu kadrosunda Corenswet ve Hoult'un yanı sıra Rachel Brosnahan (Lois Lane), Sara Sampai (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner) ve Maria Gabriela de Faria (Engineer) yer alıyor.

    Gunn'ın bundan sonra "Peacemaker"ın şu anda yapım aşamasında olan ikinci sezonunun bölümlerini yönetmesi ve aynı zamanda 11 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanan "Superman"in kurgusunu ve post prodüksiyonunu tamamlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top