Hesabım
    Casey Affleck Başrollü Bilim Kurgu & Gerilim Filmi "Slingshot"tan İlk Fragman!

    Filmde Laurence Fishburne ve Emily Beecham gibi isimler de rol alıyor.

    Bilim kurgu ve psikolojik gerilim filmi "Slingshot"tan ilk fragman yayınladı. Başrollerini Casey Affleck ve Laurence Fishburne'ün üstlendiği filmi Mikael Håfström yönetti, senaryoyu ise R. Scott Adams ve Nathan Parker kaleme aldı. Oyuncu kadrosunu Emily Beecham, Tomer Capone ve David Morrissey tamamlıyor.

    "Slingshot", Satürn'ün uydusu Titan'a gitmek üzere yıllarca sürecek bir göreve hazırlanan ve kendilerini uzayın uçsuz bucaksız derinliklerine kolayca gönderebilecek son derece tehlikeli bir sapan manevrası kullanan elit bir astronot ekibini konu alıyor. Bundan daha da kötüsü, görevleri ölümcül bir şekilde tehlikeye girebilir ve projedeki üyelerin hayatta kalma şansını daha da azaltabilir.

    Fragman, Affleck'in canlandırdığı astronotlardan birinin gerçeklik üzerindeki hakimiyetini korumaya çabalamasını, yolculuklarının gidişatını ve nihai başlangıcını gösteriyor. Zamanla, geri dönüş yolculuğunun neredeyse imkansız olacağı gerçeğiyle birlikte görevleri ona ve ekibine daha da ağır gelmeye başlar.

    Håfström, proje 2021'de duyurulmadan önce konsepti geliştirmek için uzun zaman harcadı. Film ilk kez duyurulduğunda yönetmen çok katmanlı bir hikaye sözü vermiş ve şunları söylemişti: "Senaryo bazı mükemmel karakterleri ortaya çıkarıyor ve hikaye ilerledikçe bazı şok edici sırlar gün yüzüne çıkıyor."

    Ekipte yönetmene Adams ve Parker'ın yanı sıra yapımcılar Richard Saperstein, Istvan Major ve Beau Turpin ile yönetici yapımcılar Ivett Havasi, Shara Kay, Michael Hollingsworth, Tom Nohstadt, Ron Cundy, Nikolett Barabás, Jonathan Krauss, Brooklyn Weaver ve Joanna Plafsky de katılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top