Hesabım
    "Fantastic Four: First Steps" Bir Köken Hikayesi Olmayacak

    Yönetmen Matt Shakman, filmin karakterlerin güçlerini kazanmasına yol açan uzay kazasını anlatmayacağını söylüyor.

    Marvel Studios

    Fantastik Dörtlü ailesini Marvel Sinematik Evreni'ne getirecek yeni film "The Fantastic Four: First Steps"in çekimleri bugün Londra'da başladı. Filmin yönetmen koltuğunda, Marvel'ın "Endgame" sonrasındaki beğenilen nadir projelerinden biri olan "WandaVision"ın yaratıcısı Matt Shakman oturuyor.

    Filmde Fantastik Dörtlü'ye hayat veren Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn ve Ebon Moss-Bachrach, Marvel Studios'un hafta sonu düzenlenen görkemli San Diego Comic-Con paneline katıldı ve ekibin yaklaşan iki Avengers filminde de yer alacağı doğrulandı.

    Panelde, katılımcılara yeni filmin tonuna dair bir fikir veren bazı test görüntüleri gösterildi; bu görüntülerin çoğu ekibin güçlerini almalarına yol açan ünlü uzay görevinden sonrasını gösteriyordu.

    Shakman'ın EW röportajında da belirttiği gibi, film daha önceki Fantastik Dörtlü uyarlamalarında yer alan uzay kazasını göstermeyecek, karakterlerin kökenini anlatmayacak. Shakman şunları söylüyor:

    Başlangıçta karar verdiğimiz şeylerden biri, bunu bir başlangıç ​​hikayesi yapmamaktı. Bunu kendi işimiz haline getirmenin yollarından biri, onların yukarı çıktıklarını ve değiştiklerini anlatmamamız, hikayemizi oradan başlatmamamızdır.

    O ana giden, çok iyi bilinen bir anlatı var, değil mi? Ve sonra, temel olarak ilk perdenin sonundan başlayarak yeni hikayenizi anlatıyorsunuz ve biz de şöyle düşündük: 'Hadi bu işe tamamen yeni bir başlangıç ​​yapalım.' O yüzden bu olaydan sonra başlıyoruz."

    25 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanan "The Fantasti Four: First Steps"te Gümüş Sörfçü rolünde Julia Garner, Galactus rolünde Ralph Ineson ve açıklanmayan rollerde Paul Walter Hauser, John Malkovich ve Natasha Lyonne da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top