Hesabım
    "Transformers: Başlangıç"tan Yeni Fragman!

    Optimus Prime ve Megatron'un birbirlerine kardeş gibi bağlı olduğu geçmişlerini anlatan animasyon film 20 Eylül'de sinemalarda!

    Paramount Pictures, tamamen bilgisayar animasyonuyla yapılan ilk Transformers filmi olan "Transformers: Başlangıç" (Transformers One) filminin ikinci fragmanını yayınladı.

    "Transformers: Başlangıç", daha çok sıkı düşmanlar olarak bilinen, ancak bir zamanlar Cybertron'un kaderini sonsuza kadar değiştiren kardeşler gibi birbirine bağlı arkadaşlar olan Optimus Prime ve Megatron'un anlatılmamış başlangıç ​​hikayesini araştırıyor.

    Filmin potansiyel bir prequel üçlemesinin başlangıcı olabileceği biliniyor ancak devam filmlerine dair planlar henüz açıklanmadı ve bu potansiyel filmlerin geleceği, "Transformers: Başlangıç"ın gişe performansına bağlı olarak şekillenecek.

    Orijinal seslendirme kadrosunda Optimus Prime'ı Chris Hemsworth seslendirirken Megatrona Brian Tyree Henry hayat veriyor. Ayrıca Elita rolünde Scarlett Johansson, Bumblebee rolünde Keegan-Michael Key, Sentinel Prime rolünde Jon Hamm, Alpha Trion rolünde Laurence Fishburne yer alıyor.

    Filmin yönetmenliğini Josh Cooley üstlenirken senaryoyu Andrew Barrer, Steve Desmond ve Gabriel Ferrari kaleme aldı. Lorenzo di Bonaventura yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top