Hesabım
    Rebecca Ferguson "Peaky Blinders" Filmine Katıldı

    Cillian Murphy'nin Tom Shelby rolüne geri döneceği filmde Rebecca Ferguson da rol alacak.

    .

    "Dune" ve "Mission: Impossible" yıldızı Rebecca Ferguson, Netflix'in yakında çıkacak olan "Peaky Blinders" filminin kadrosuna katıldı.

    Ferguson, Tommy Shelby rolüne geri döneceği açıklanan Oscar ödüllü Cillian Murphy'nin karşısında yer alacağı açıklanan ilk yüksek profilli isim oldu ancak rolüyle ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor.

    Netfix ve BBC films ortaklığında çekilecek olan filmin senaryosu, "Peaky Blinders" dizisinin yaratıcısı Steven Knight tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğuna ise Tom Harper (Heart of Stone) geçecek. Harper aynı zamanda David Kosse, Jamie Glazebrook, Andrew Warren ve David Mason ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

    Henüz resmi adı belli olmayan filmin konusuyla ilgili ayrıntılar da gizli tutuluyor. Fakat Knight Nisan ayında Deadline'a verdiği bir röportajda, filmin hikayesinin II. Dünya Savaşı sırasında geçeceğini söyledi.

    "Peaky Blinders" filminin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy ve Rebecca Ferguson dışında hangi isimlerin yer alacağı şimdilik bilinmiyor. Çekimlerin bu yıl başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top