Hesabım
    "Fantastic Four" Ekibi Bir Araya Geldi: "Birlikte İlk Görevimiz"

    Marvel 'ın yeni Fantastik Dörtlü'sü Pedro Pascal'ın paylaştığı fotoğrafta bir arada...

    Pedro Pascal

    Marvel Studios'un yeni Fantastik Dörtlü ekibi bir araya toplandı! Merakla beklenen "Fantastic Four"da Reed Richards / Mr. Fantastic rolünü üstlenecek olan Pedro Pascal'ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta; Sue Storm/The Invisible Woman rolündeki Vanessa Kirby, Johnny Storm/The Human Torch rolündeki Joseph Quinn ve Ben Grimm/The Thing rolündeki Ebon Moss-Bachrach yer alıyor.

    Pascal'ın fotoğrafı "birlikte ilk görevimiz" ifadeleriyle paylaşması, ekibin Marvel Sinematik Evreni'nde daha fazla projede yer almak için imza attığını doğruluyor.

    Aktörlerin cumartesi akşamı San Diego Comic Con'daki Marvel panelinde yer alması beklense de bu çekim takvimlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

    Çekimleri yakında Londra'da başlayacak olan filmde Gümüş Sörfçü'nün Shalla-Bal versiyonunu canlandıracak olan Julia Garner ve Galactus'a hayat verecek olan Ralph Ineson da rol alıyor. Kadroyu, henüz rolleri açıklanmayan Natasha Lyonne, Paul Walter Hauser ve John Malkovich tamamlıyor.

    Senaryosunu Eric Pearson, Josh Friedman, Jeff Kaplan ve Ian Springer'ın yazdığı filmin yönetmenliğini "WandaVision"ın yönetmeni Matt Shakman üstleniyor.

    "Fantastic Four" 25 Temmuz 2025'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top