Hesabım
    "Terrifier 3" Filminden İlk Fragman: Yaz Ortasında Noel Dehşeti!

    "Terrifier 3" filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    "Terrifier 3" filminden yayınlanan ilk fragman, yaz ortasında Noel dehşetini yaşatıyor. Damien Leone'nin yönettiği ve yarattığı film serisi, yoluna çıkan herkesi doğramaya kararlı, sessiz ve psikopat bir palyaçoyu konu alıyor.

    "Terrifier" serisinin üçüncü filminde, David Howard Thornton, beyaz makyajı ve minik siyah şapkasıyla ikonik ve tüyler ürpertici Palyaço Art olarak ün kazanmasını sağlayan rolüne geri dönüyor. Miles County'de Noel zamanı olsa da, Art ortalığı kasıp kavururken sokaklar kana bulanacak ve Noel öncesi kabusu yeni bir anlam kazanacak.

    Muhtemelen yollarının Art'la sürekli kesişmesine neden olan yaşam kararlarını sorgulayan kardeşler Sienna (Lauren LaVera) ve Jonathan Shaw (Elliott Fullam) da üçüncü filmde geri dönüyor.

    Önceki bölümde Sienna, Art'ın terör saltanatına kafasını keserek son vermişti. Ancak son sahne, Art'ın hâlâ hayatta olduğunu ortaya çıkardı; ilk “Terrifier”dan hayatta kalan tek kişi olan Victoria Heyes (Samantha Scaffidi), izleyicileri hayrete düşüren tuhaf bir hamilelikle Art'ın kesik kafasını bir akıl hastanesinde doğurdu.

    Scaffidi üçüncü filmde de rolünü yeniden canlandıracak. Ayrıca Daniel Roebuck (The Munsters) Noel Baba'yı canlandıracak. Kadronun geri kalanında ise Antonella Rose (Fear the Walking Dead), Clint Howard (3 from Hell), Krsy Fox (Allegoria), Jon Abrahams (House of Wax) profesyonel güreşçi Chris Jericho ve Jason Patric (The Lost Boys) yer alıyor.

    2022 yılında, 250 bin doların altında bir bütçeyle çekilen "Terrifier 2", gişede 15 milyon dolar hasılat yaptı ve bu süreçte viral bir sansasyon haline gelerek o yılın en büyük sinema başarı hikayelerinden birine dönüştü. Devam filminin gişe performansının benzer bir başarıya ulaşıp ulaşmayacağı merakla bekleniyor.

    "Terrifer 3" 1 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top