Hesabım
    "Borderlands" Fragman: Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black Başrolde!

    Tüm zamanların en çok oynanan video oyunundan uyarlanan "Borderlands" 9 Ağustos'ta sinemalarda!

    Lionsgate, aynı adlı video oyunu serisinden uyarlanan "Borderlands" filminin son fragmanını yayınladı. Film 9 Ağustos'ta sinemalarda!

    Film, 2 Oscar'lı Cate Blanchett tarafından canlandırılan ünlü kanun kaçağı Lilith'in güçlü imparator Atlas'ın (Edgar Ramirez) kayıp kızını bulmak için ana gezegeni Pandora'ya dönüşünü konu alıyor.

    Lilith, bu zorlu yolculuğu boyunca çeşitli müttefiklerden oluşan bir ekiple bir araya gelmek zorunda kalır: Üst düzey bir paralı asker olan Roland (Kevin Hart), genç bir yıkım uzmanı olan Minik Tina (Ariana Greenblatt), sıradışı bir bilim insanı olan Tannis (Jamie Lee Curtis) ve keskin zekasıyla tanınan robot Claptrap (Jack Black).

    Cate Blanchett "Borderlands" Rolünü Neden Kabul Ettiğini Açıkladı

    Bu sıra dışı kahramanlar, hayal bile edilemeyecek bir gücün anahtarını elinde bulunduran kayıp kızı bulmak ve korumak için uzaylı canavarlarla ve tehlikeli haydutlarla savaşmak zorunda kalacaktır.

    Eli Roth'un yönettiği filmde ayrıca Haley Bennett, Gina Gershon, Janina Gavankar, Cheyenne Jackson, Steven Boyer ve Benjamin Byron Davis de rol alıyor.

    Uzun süredir üzerinde çalışılan bir uyarlama olan "Borderlands"in ana çekimleri bundan üç yıl önce, Haziran 2021'de tamamlandı ancak prodüksiyon ek çekimler gerektiriyordu. Takvim çakışmaları nedeniyle bunları Eli Roth değil, "Deadpool" yönetmeni Tim Miller gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top