Hesabım
    James McAvoy'lu "Speak No Evil" Uyarlamasından Yeni Fragman!

    Danimarka yapımı ünlü korku filminden uyarlanan "Sakın Ses Çıkarma" 9 Ağustos'ta sinemalarda!

    Universal Pictures ve Blumhouse, 2022 tarihli Danimarka yapımı psikolojik korku gerilim filmi "Gaesterne"in İngilizce yeniden çevrimi olan "Speak No Evil" (Sakın Ses Çıkarma) filminden ikinci fragmanı yayınladı.

    Filmin yönetmenliğini Daniel Radcliffe liderliğindeki “The Woman in Black”in ve vahşiliğiyle meşhur “Eden Lake”in yeniden yapımını yöneten James Watkins üstleniyor.

    Blumhouse

    Hikaye, dilsiz bir oğulları olan bir çift tarafından hafta sonu tatili için kır evlerine davet edilen Amerikalı bir aileyi konu alıyor. Ev sahipleri, başlangıçta pasif-agresif davranışlarla misafirlerinin sınırlarını test etmeye başlarlar. Durum tırmandıkça evleri ve kendileriyle ilgili bir sır ortaya çıkar.

    Mackenzie Davis ve Scoot McNairy misafir çifti canlandırırken, James McAvoy ve Aisling Franciosi ev sahiplerini canlandırıyor. Ailelerin çocuklarına ise Alix West Lefler ve Daniel Hough hayat veriyor.

    Filmin senaryosu Christian Tafdrup ve Mads Tafdrup tarafından yazılan orijinal filmin senaryosuna dayanıyor. Jason Blum ve Paul Ritchie yapımcılığını üstleniyor.

    "Sakın Ses Çıkarma" 9 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top