Hesabım
    Seda Bakan ve Şebnem Bozoklu'nun Başrolde Olduğu "Gelin Takımı" Filminden Teaser Yayınlandı!

    Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek gibi isimlerin başrolde yer aldığı "Gelin Takımı" 18 Ekim’de seyirciyle buluşacak!

    Dört arkadaş. Yaklaşmakta olan bir düğün. Akıllara kazınacak bir bekarlığa veda...

    Yılın en eğlenceli filmlerinden biri olmaya aday olan "Gelin Takımı" filminin teaser fragmanı yayınlandı!

    Başrollerini Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya ve Ecem Erkek'in paylaştığı "Gelin Takımı"nın yönetmen koltuğunda, daha önce "Damat Takımı", "Biz Size Döneriz" gibi filmlere imza atan Doğa Can Anafarta oturuyor.

    A90

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Fırat Çelik, Mehmet Günsür, Doğan Bayraktar, Ali Yoğurtçuoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi sevilen isimler yer alıyor.

    18 Ekim'de sinema salonlarında yerini alacak olan "Gelin Takımı"nın konusu ise kısaca şöyle:

    Hepsi birbirinden farklı karakterlere sahip dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin'in düğünü için bir araya gelirler. Düğünden önce arkadaşı Berrin'e bekarlığa veda partisi organize etmeye karar veren Ayça, düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz isimli iki yakışıklının da aralarına katılmasıyla, unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan bu eğlenceli kadınlar, beklenmeyen ihanetler, hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmaların ortasında adım adım düğün gününe yaklaşırken kendilerini beklemedikleri bir maceranın içinde bulurlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top