Hesabım
    Nicole Kidman'lı Erotik Gerilim "Babygirl"e İlk Bakış!

    Filmde Kidman'a Harris Dickinson ve Antonio Banderas eşlik ediyor.

    .

    A24'ün yeni erotik gerilim filmi "Babygirl"den paylaşılan ilk görsel, Nicole Kidman'ın genç bir stajyerle yaşadığı yasadışı ilişkisine ilk bakışı ortaya koyuyor.

    Halina Reijn (Bodies Bodies Bodies) tarafından yazılan ve yönetilen filmde Kidman, Harris Dickinson'ın canlandırdığı çekici ve kendisinden çok daha genç bir stajyerle yasak bir ilişkiye giren güçlü bir CEO olarak rol alıyor.

    "Babygirl"ün oyuncu kadrosunda ayrıca Antonio Banderas, Sophie Wilde, Jean Reno, Victor Slezak ve Anoop Desai yer alıyor.

    A24

    Indiewire'ın yayınladığı bu ilk kare, Kidman ile Dickinson'ın kurumsal kıyafetler giyen karakterleri arasındaki samimi bir anı ortaya koyuyor ve bu anın muhtemelen işyerlerinde yaşandığını gösteriyor. Film, profesyonel işyerindeki güç dinamikleri ve cinselliğin karmaşıklığını keşfetmeyi amaçlıyor.

    "Babygirl" 28 Ağustos - 7 Eylül arasında gerçekleşecek olan 81. Venedik Film Festivali'nde prömiyer yapacak ve festivalin ana yarışmasında Altın Aslan için yarışacak. Filmin sonbahar festivallerinin ardından yıl sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

    81. Venedik Film Festivali Seçkisi Açıklandı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top