Hesabım
    "Joker: İkili Delilik" Sürpriz Bir Batman Karakterinin Geri Getiriyor!

    "Joker: Folie á Deux" fragmanındaki küçük bir sürpriz hayranları heyecanlandırdı...

    Warner Bros.

    Batman'in en ünlü düşmanlarından birinin, 2019'un Oscar ödüllü çizgi roman filminin devamında yer alacağı resmen onaylandı.

    "Joker: İkili Delilik" (Joker: Folie á Deux) için yayınlanan yeni fragmanın başında, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) bir minibüste bir yere götürülürken sürücü radyo dinliyor ve Arthur şu cümleyi duyuyor: "Arthur Fleck'in bir tür şehit olduğuna inanıyorlar." Arthur bunun üzerine gülmeye başlıyor.

    "Joker: İkili Delilik"ten Yeni Fragman!

    Radyodan gelen bu sözler sıradan bir radyo sunucusunun ağzından çıkmış gibi görünüyor ancak orijinal fragmandaki altyazılar etkinleştirildiğinde bu sözleri söyleyenin ünlü Gotham bölge savcısı Harvey Dent olduğu ortaya çıkıyor.

    Korkunç bir kazadan sonra Two-Face olarak hayatına devam eden Harvey Dent'in bu versiyonunun hala bölge savcısı aşamasında olduğu, Gotham halkına kötü niyetli, korkunç bir kötü adam olarak değil, bir lider olarak konuştuğu açık.

    Warner Bros.

    "Joker: İkili Delilik"te Harvey Dent'in Two-Face'e dönüşüp dönüşmeyeceği, karakteri kimin canlandıracağı ya da hangi rolü oynayacağı şu an için bilinmiyor ancak yine de bu heyecan verici bir gelişme; Todd Phillips'in Joker evreni beklemedik şekillerde genişliyor gibi görünüyor.

    Filmde Zazie Beetz, orijinal filmdeki Sophie Dumond rolüne geri dönecek. ikonik Harley Quinn rolünde Lady Gaga'nın yanı sıra Akademi Ödülü adayları Catherine Keener ve Brendan Gleeson da açıklanmayan rollerle kadroda yer alıyor.

    "Joker: İkili Delilik" 4 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top