Hesabım
    Jamie Foxx'lu Spawn Filminin Adı Belli Oldu

    Uzun süredir üstünde çalışılan Spawn uyarlamasının senaryosu tamamlandı.

    .

    Todd McFarlane'in 1992'de yarattığı Image Comics karakterine dayanan "Spawn" filminin resmi adı "King Spawn" oldu. Filmin resmi adı, yapım şirketi Blumhouse'un Instagram hesabından paylaşılan senaryo kapağı fotoğrafıyla açıklandı.

    Paylaşım, senaryonun bittiğini ve çekimlerin yakında başlayabileceğini öne sürüyor. Blumhouse şefi Jason Blum'un, filmin 2025'te sinemalarda gösterime gireceği yönündeki tahmininin karşılanması için prodüksiyona kısa süre içinde başlanması gerekiyor.

    Projeye 2018 yılında dahil olan Jamie Foxx, Spawn olarak izleyici karşısına çıkacak. Daha önce Jeremy Renner’ın Dedektif Twitch Williams'ı canlandıracağı konuşuluyordu ancak aktörün projeye hala bağlı olup olmadığı bilinmiyor.

    San Diego Comic Con'a sayılı günler kalmasıyla birlikte birçok kişi bu hafta sonu film için bir duyurunun yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Senaryoyu Matt Mixon, Malcolm Spellman ve Scott Silver yazdı.

    Başlık, çizgi roman serisindeki spin-off'lardan birine atıfta bulunuyor ve tarihin en tehlikeli varlıklarından birinin yeraltı dünyasından kaçmasının ardından Spawn'a Cehennem tahtını alması için baskı yapıldığını anlatıyor.

    Warner Bros. daha önce 1997'de orta düzey eleştiriler alan ve gişede 88 milyon dolar kazanan bir "Spawn" canlı aksiyon filmi yayınlamıştı. Aynı zamanda yayınlanan HBO'nun yetişkinlere yönelik animasyon dizisi çok daha fazla beğeni topladı ve üç sezon boyunca yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top