Hesabım
    "Deadpool & Wolverine" Hugh Jackman'ın 24 Yıllık Sorununu Çözdü

    "Deadpool & Wolverine" 24 Temmuz'da sinemalarda!

    Marvel Studios

    Uzun bir bekleyişin ardından nihayet bu hafta sinema salonlarında yerini alacak olan "Deadpool & Wolverine" ile Wolverine rolüne geri dönen Hugh Jackman, filmin 24 yıldır kendisini rahatsız eden bir sorunu çözdüğünü ve seyircilerin bunu keşfetmesi için sabırsızlandığını söyledi.

    2017'deki "Logan" ile role veda eden Jackman, bu kez MCU zaman çizelgesinin bir parçası olarak Wolverine rolüne geri dönüyor. "Deadpool & Wolverine" yalnızca Wade Wilson'ı (Ryan Reynolds) MCU'ya getirmekle kalmayacak, aynı zamanda Jackman'ın X-Men kahramanının en sonunda Avengers'la tanışma potansiyelini de ortaya çıkaracak.

    "Deadpool & Wolverine"i tanıtmak için Screen Rant ile yapılan yeni bir röportajda Jackman'a Wolverine'in bu yeni tasviriyle herhangi bir şeyin kilidini açıp açamayacağı soruldu. Avustralyalı yıldız, Shawn Levy ve Ryan Reynolds ile çalışmanın, ikonik karakteri canlandırırken 20 yılı aşkın süredir aşmaya çalıştığı bir engeli aşmasına nasıl olanak tanıdığını anlattı. Jackman şunları söyledi:

    "Dostum, bundan bahsetmene çok sevindim ve evet, bu adamlar sayesinde. Aslında çok önceden demiştim, 'Bu, çözmeye çalıştığım bir şey. Başaramadım. 24 yıldır beni rahatsız ediyor ve bunun farklı versiyonlarını ortaya koydum' dedim. Oraya ulaşamadık ve bu adamlar benim için kilidi açan bir şeyler yazdılar ve yazdıklarında benim için yaptıkları çok şey var. Demek istediğim, Wolverine'i Deadpool'la görmek tamamen farklı bir hava ama bunun için çok minnettarım. Çok rahatladım ve bana bu soruyu sormana çok sevindim. Yani cevap evet ve sizin bunu keşfetmeniz için sabırsızlanıyorum."

    "Deadpool & Wolverine"in "Logan"daki olayları geri almayacağı açıkça ortaya konuldu, bu nedenle film Logan varyantına odaklanacak. Ancak mutantın bu yinelemesinde pek çok farklılık var. En eğlenceli ve büyük fark, Jackman'ın sonunda çizgi romanlara uygun kostümüyle karşımıza çıkacak olması.

    Yakın Plan: Hugh Jackman

    Diğer yandan, Wolverine'in film boyunca kahramanı rahatsız edecek, karanlık bir geçmişi var. Wolverine, kendi dünyasında X-Men arkadaşlarının düşüşünden şu ya da bu şekilde sorumluydu. Bu Wolverine versiyonun daha karanlık bir temele sahip olması duygusal sınırların aşılacağı anlamına da gelebilir.

    Ancak Wolverine'in bu yeni enkarnasyonunu başka hangi karanlık unsurların takip ettiğini zaman gösterecek ama vizyon tarihine sadece günler kala, MCU izleyicilerinin "Deadpool & Wolverine"de Jackman'ın karakterini neyin beklediğini tam olarak öğrenmesi çok uzun sürmeyecek.

    "Deadpool & Wolverine" 24 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top