Hesabım
    Charlize Theron'dan "The Old Guard 2" İçin Sevindiren Güncelleme!

    Çekimleri iki yıl önce tamamlanan filmin yayın tarihinin olmaması, Netflix'in filmi rafa kaldırdığı söylentilerine yol açmıştı...

    Netflix

    Oscar ödüllü Charlize Theron, Netflix'in aksiyon hiti "The Old Guard"ın, çekimleri yaklaşık iki yıl önce tamamlanan devam filminin neden geciktiğini açıkladı.

    İntikam görevine çıkan ölümsüz paralı askerlerden oluşan bir ekibin hikayesini anlatan ilk film 2020'de gösterime girdi. Gina Prince-Bythewood'un yönettiği filmde Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor rol aldı.

    "The Old Guard 2" için geri dönen bu kadroya Uma Thurman ve Henry Golding de katılıyor. Yönetmen koltuğunda ise bu kez Victoria Mahoney oturuyor. Projenin çekimleri Haziran'dan Eylül 2022'ye kadar sürdü ve tamamlandı. Ancak Netflix hala bir yayın tarihi açıklamadı.

    Variety'ye konuşan Theron, gecikmenin arkasında Netflix'te yöneticiler açısından yaşanan bir rejim değişikliğinin olduğunu, oyuncuların ve yazarların grevlerinin de bunda rol oynadığını söyledi. Buna rağmen Theron, filmin rafa kaldırılacağına dair herhangi bir endişenin olmadığını ve planlandığı gibi yayınlanacağını söylüyor:

    Netflix büyük bir değişim yaşadı. Bunda bir nevi sıkışıp kaldık ve post prodüksiyonumuz sanırım beş hafta sonra kapandı. Pek çok değişimden geçiyorlardı ve bunu tamamen anlıyorum. Sonunda onu geri aldık ve bu konuda gerçekten heyecanlıyım. Bu gerçekten iyi. Bizim için gerçekten önemli bir film. Bunu sadece muhteşem yapabilirsek yapmak istedim. Bu filmi gerçekten çok seviyorum.

    İlk filmin ilk dört haftasında 72 milyon haneye ulaştığı bildirildi. Theron'a ayrıca Baltasar Kormákur'un yönettiği Netflix'in yeni gerilim filmi "Apex"te başrol oynaması için teklif verildi. Bu, vahşi doğada kendini avlanırken bulan bir kaya tırmanıcısının hikayesini anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top