Hesabım
    "Alien: Romulus" İçin Geri Sayım Hızlandı: Son Fragman!

    "Alien: Romulus" 16 Ağustos'ta sinemalarda!

    Fede Alvarez'in yönettiği, Ridley Scott'tan da övgüler alan yeni "Alien" filmi "Alien: Romulus" için geri sayım hızlandı. 20th Century Studios, 16 Ağustos'ta vizyona girecek filmin son fragmanını yayınladı.

    Ridley Scott'ın "Alien" filmiyle James Cameron'ın yönettiği devam filmi "Aliens" arasındaki zaman diliminde geçeceği belirtilen film, bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

    Ton olarak da bu iki filmin karışımı olduğu ifade edilen filmin başrolünde “Priscilla” filminde Priscilla Presley'i oynayan ve büyük beğeni toplayan Cailee Spaeny yer alıyor. Filmde ayrıca Isabela Merced (The Last of Us), Archie Renaux (Shadow and Bone), David Jonsson (Agatha Christie's Murder is Easy), Aileen Wu ve Spike Fearn (Aftersun) rol alıyor.

    Don't Breathe” ve 2013 tarihli “Evil Dead” yeniden çevriminin yönetmeni Alvarez, "Alien: Romulus"un senaryosunu sık sık birlikte çalıştığı Rodo Sayagues ile birlikte, Dan O'Bannon ve Ronald Shusett'in yarattığı karakterlere dayanarak kaleme aldı.

    "Alien: Romulus"un yapımcılığını Ridley Scott ve yapımcı Walter Hill ile Michael Pruss üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top