Hesabım
    "Beterböcek Beterböcek"ten Yeni Fragman!

    Tim Burton imzalı "Beetlejuice" devam filminin tam uzunluktaki fragmanı yayınlandı.

    Warner Bros. Pictures, Tim Burton'ın 1988'deki kült filmi "Beterböcek"in devamı olan "Beterböcek Beterböcek" (Beetlejuice Beetlejuice) filminden yeni bir fragman ve filmin resmi posterini yayınladı.

    Michael Keaton'ın ikonik Beetlejuice rolüne yeniden büründüğü filmde, Winona Ryder ve Catherine O'Hara da sırasıyla Lydia ve Delia Deetz rollerine geri dönüyor. "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega ise kadroya Lydia'nın kızı Astrid rolüyle katılıyor.

    Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından Deetz ailesinin üç nesli Winter River'daki evlerine geri döner. Hâlâ Beetlejuice'ın etkisinde olan Lydia'nın hayatı, asi genç kızı Astrid'in çatı katındaki kasabanın gizemli modelini keşfetmesi ve Ölümden Sonra Yaşam'a açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur.

    Warner Bros.

    Her iki bölgede de sorunlar yaklaşırken, birisinin Beetlejuice'in adını üç kez söylemesi ve haylaz iblisin kendi kargaşasını serbest bırakmak için geri dönmesi an meselesidir.

    Oyuncu kadrosunu Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti ve Willem Dafoe tamamlıyor. Burton filmi Alfred Gough ve Miles Millar'ın yazdığı senaryodan yönetti ve Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ile birlikte yapımcılığı üstlendi.

    "Beterböcek Beterböcek" 6 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top