Hesabım
    Doğaüstü Korku "The Deliverance"tan Fragman: Glenn Close & Andra Day Başrolde

    Lee Daniels'ın yönettiği şeytan çıkarma temalı film 30 Ağustos'ta Netflix'te!

    Netflix, başrollerinde Andra Day, Glenn Close, Caleb McLaughlin, Mo'Nique ve Aunjanue Ellis-Taylor'ın yer aldığı yeni korku gerilim filmi "The Deliverance"ın fragmanını yayınladı.

    Film, Indiana'da yaşayan ve doğaüstü ve şeytani olaylarla boğuşan bir aileyi konu alıyor. Bu durum hem aileyi hem de çevrelerini, evlerinde cehenneme açılan bir kapı olduğuna inandırır.

    "Gerçek bir musallat hikayesinden" ilham aldığı bildirilen ve "The Amityville Horror", "The Conjuring" gibi filmlerden esinlenen bir korku atmosferinde geçtiği belirtilen filmin yönetmen koltuğunda Lee Daniels (The Butler, Paperboy) oturuyor.

    Film, Daniels ve Day arasındaki ikinci işbirliğini işaret ediyor; 2021 yapımı "The United States vs. Billie Holiday"deki performansıyla Day 2021 Akademi Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilmişti.

    Netflix, "The Deliverance"ın hakları için yapılan ihale savaşını "65 milyon doların üzerinde" bir anlaşmayla Ocak 2022'de kazandı. Yapımcılığı Daniels, Tucker Tooley ve Pam Williams üstleniyor.

    "The Deliverance" 30 Ağustos'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top