Hesabım
    Russo Kardeşler, Avengers 5 & 6 İçin Geri Dönebilir!

    Marvel Studios, yeni Avengers filmlerini yönetmek için MCU'nun en kazançlı filmlerine imza atan ikiliyle görüşüyor.

    .

    Marvel Sinematik Evreni'nin en beğenilen filmlerinden olan "Captain America: Winter Soldier", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" ve "Avengers: Endgame"i yöneten Russo Kardeşler, yeni Avengers filmlerini yönetmek için geri dönebilir!

    THR'nin bildirdiğine göre Joe Russo ve Anthony Russo, isimsiz kalan "Avengers 5" ve "Avengers: Secret Wars" için Marvel Studios ile görüşmelerde bulunuyor. Kaynaklar bu görüşmelerin henüz erken aşamada olduğunu söylüyor.

    Geçtiğimiz haftalarda stüdyonun, aralarında "Deadpool & Wolverine" yönetmeni Shawn Levy'nin de olduğu bir dizi yönetmenle görüştüğü ortaya çıkmıştı. Russo kardeşlerle anlaşma sağlanırsa aylarca süren arayış sona erecek.

    Russo kardeşlerin yönettiği dört Marvel filmi hayranların beğenisini kazanmanın ötesinde, stüdyonun en kazançlı filmleri oldular. Bu dört film toplamda 6.681 milyar dolar hasılat elde ederken, "Avengers: Endgame" 2.79 milyar dolar hasılatıyla tüm zamanların en çok kazanan ikinci filmi konumunda. Dolayısıyla Russoların geri dönüşü son yıllarda eski başarısını yakalayamayan Marvel Sinematik Evreni için umut verici olabilir.

    İkili MCU'dan ayrıldıktan sonra yapım şirketleri AGBO aracılığıyla “Her Şey Her Yerde Aynı Anda” gibi başarılara ve Amazon'un “Citadel” dizisi gibi maliyetli hayal kırıklıklarına imza attılar. Yönetmenlik çabaları ise pek iyi karşılanmadı; Tom Holland'ın suç draması "Cherry" eleştirmenlerin sevgisini ve ilgisini çekmede başarısız olurken, 200 milyon dolarlık dev bütçesiyle dikkat çeken "The Gray Man" pek beğenilmedi.

    Son olarak başrollerde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt'in yer aldığı, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip olan ve yapımının yaklaşık 300 milyon dolara mal olduğu söylenen Netflix bilim kurgu macerası “The Electric State”i yönettiler. Filmin ne zaman yayınlanacağı belli değil.

    Beşinci “Avengers” Mayıs 2026'da, altıncı ise Mayıs 2027'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top