Hesabım
    John Woo'nun Aksiyon Dolu "The Killer" Yeniden Çevriminden İlk Fragman!

    Woo'nun 1989 yapımı aksiyon klasiğinin yeniden çevriminde Nathalie Emmanuel ve Omar Sy başrollerde!

    Peacock, John Woo imzalı "The Killer"dan ilk fragmanı yayınladı. Film, Woo'nun kariyerindeki en iyi film olarak değerlendirilen 1989 tarihli aksiyon klasiğinin yeni bir uyarlaması.

    Orijinal filmde Chow Yun-fat, bir çatışma sırasında genç bir gece kulübü şarkıcısını kazara kör eden Hong Konglu bir tetikçiyi canlandırıyordu. Şarkıcının kör kalmaması için kornea nakline ihtiyacı var ve tetikçi ameliyat parasını ödemek için, bir polis dedektifi peşinde olmasına rağmen, yüksek rütbeli bir patronu öldürmeyi kabul ediyor.

    2024 yapımı "The Killer", Woo'nun otuz yılı aşkın bir süre önce üzerinde çalıştığı Hong Kong aksiyon hikayesinin mirasını sürdürecek. Yeniden yapım, Oscar ödüllü Brian Helgeland (L.A. Confidential, Mystic River) tarafından kaleme alındı ​​ve aksiyonu Paris'e taşıyor.

    Başroldeki Nathalie Emmanuel'in (Game of Thrones, Hızlı ve Öfkeli) canlandırdığı, "Ölülerin Kraliçesi" olarak ün yapmış Zee, karmaşık bir görevdedir. Amiri (Sam Worthington) ondan kör, genç bir kadını öldürmesini ister.

    Böylesine savunmasız bir hedefi ortadan kaldırma fikri, filmin cesur kahramanına pek uymayacaktır. Öldürme konusunda ilerlemeyi reddeden Zee, ittifaklarını kaybeder ve yetenekli polis müfettişi Sy'nin (Omar Sy) dikkatini çeker. İkili Zee'nin geçmişiyle ilgili bir komplonun derinliklerine dalarken kötülüğün güçlerinden kaçmak zorunda kalırlar.

    "The Killer" 23 Ağustos'ta Peacock'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top