Hesabım
    Timothée Chalamet, Josh Safdie İmzalı Filmde Ünlü Pinpon Oyuncusuna Hayat Verecek!

    Chalamet, Josh Safdie'nin yeni filmi "Marty Supreme"de başrolde!

    .

    Timothée Chalamet, “Good Time” ve “Uncut Gems”in ortak yönetmeni Josh Safdie'nin A24 için hazırladığı yeni solo yönetmenlik çalışması “Marty Supreme”de başrol oynayacak.

    Wonka” ve “Dune” yıldızı, 12 yaşında masa tenisi oynamaya başlayan profesyonel pinpon oyuncusu Marty Reisman'ı canlandıracak.

    Başlangıçta Manhattan'da para ödülü peşinde koşan Reisman, Dünya Masa Tenisi Şampiyonası etkinliklerinde bir dizi farklı pinpon şampiyonluğu kazandı. Sonunda Harlem Globetrotters adına Douglas Cartland ile birlikte bir komedi masa tenisi rutini sergiledi.

    Timothée Chalamet'nin Gizemli Pinpon Projesi

    Chalamet bu filmin sinyalini 2023 Aralık ayında, yeni film projesini tarif ederken "Bu bir pinpon" benzetmesini kullanarak vermişti. O zamanlarda film hakkında daha fazla bilgi veremeyen aktör ayrıca filmin "çok farklı" olduğunu söylemişti.

    Safdie ve Ronald Bronstein senaryoyu birlikte yazdılar ve yapımcılığını Eli Bush ve Anthony Katagas'la birlikte üstleniyorlar.

    Film, Josh Safdie'nin kardeşi Benny Safdie olmadan yaptığı ilk yönetmenlik çalışması olacak. Josh'un yönetmesi planlanan, Adam Sandler başrollü ayrı bir proje şu anda beklemede.

    A24 henüz “Marty Supreme”in çıkış tarihini açıklamadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top