Hesabım
    Giancarlo Esposito: "Marvel Rolümü Kimse Tahmin Edemedi"

    Esposito yaklaşan "Captain America: Brave New World" Filmiyle MCU'ya dahil oluyor.

    .

    Giancarlo Esposito'nun (Breaking Bad, The Boys) Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağı söylentileri uzun süre devam etti. Aktörün adı Profesör X'ten Doctor Doom'a kadar çeşitli karakterler için geçiyordu, dolayısıyla "Captain America: Brave New World"ün yeniden çekimlerinde sette görüntülenmesi sürpriz oldu.

    Şaşırtıcı biçimde, savaş kıyafetleri giydiği ve silahlarla donandığı görülen karakterin kim olduğuna dair sorular, set fotoğraflarının ardından hayran tartışmalarını ateşledi. Geçtiğimiz hafta filmden yayınlanan ilk fragmanda da yer alan Esposito görünüşe göre, yetenekli bir katil olmasına rağmen oldukça insani bir karakteri canlandırıyor. Peki ama kimi?

    "Captain America: Brave New World"den İlk Fragman: Red Hulk Geliyor!

    Çevrimiçi spekülasyonlar onun G.W. Bridge'ı oynadığı üstünde yoğunlaşıyor. Bridge, S.H.I.E.L.D. ile bağları olan, çizgi romanlardaki belirsiz bir karakter. Ancak bu hafta sonu bir söyleşiye katılan Esposito, (Resonant Justice aracılığıyla) bu iddialara karşı şunları söylüyor:

    "Oynadığım karakter tam bir çılgın. Bu beni her zaman heyecanlandırıyor. O karakteri, karakterin başlangıcına uygun olarak geliştirmek benim için büyüleyici bir sanat. Onu çekerken inanılmaz zaman geçirdim. Size kimi oynadığımı söylemiyorum… insanlar tahmin etmeye çalışıyor ve henüz kimse doğru tahmin edemedi.

    Esposito ayrıca daha önce hem bu filmde hem de bir Disney+ dizisinde yer alacağını söylemişti; karakterin "Daredevil: Born Again" ya da "Ironheart" dizilerinde yer alacağı söylentileri vardı.

    14 Şubat 2025'te vizyona girecek “Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya”da ayrıca Anthony Mackie, Danny Ramirez, Shira Haas, Xosha Roquemore, Carl Lumbly, Liv Tyler, Tim Blake Nelson ve Harrison Ford rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top