Hesabım
    "C Takımı 2" Geliyor!

    Greenart Group "C Takımı" serisinin 2. filmi için sete çıkıyor!

    Greenart Group

    İlk bölümü vizyonda büyük ilgi gören "C Takımı" filminin devam hikayesi için hazırlıklar başladı. Çekimleri Temmuz ayında Kastamonu’da yapılacak olan "C Takımı 2"nin yapımcılığını, aynı zamanda serinin genel hikayesini de yazan Vahdet Erdoğan yapıyor. Senaryosunu Barış Başar’ın yazdığı serinin ikinci filmin yönetmen koltuğunda bu kez Özgür Bakar oturuyor.

    Serinin ilk filminde yer alan Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Ömer Kurt, Sera Tokdemir, Hakan Bulut ve Barış Başar’la yoluna tam kadro devam eden ekibe yeni isimler de dahil oldu. Hakan Bilgin, Haydar Şişman ve Ceren Arı’nın yanı sıra Kastamonulu sosyal medya fenomeni Taner Ayyıldız ve bir diğer başarılı fenomen Onur Sermik de "C Takımı 2"de izleyicinin karşısına çıkacak.

    Serinin ilk filminde, lisedeyken yakın arkadaş olan altı karakter yıllar sonra bir araya gelerek başlarını türlü belalara sokunca İstanbul’u terk etmek zorunda kalmıştı. Kaçtıkları yerde de rahat durmayan C Takımı’nın yeni maceralarını bu kez Kastamonu’da izleyeceğiz.

    "C Takımı 2" Şubat 2025’te vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top