Hesabım
    Nicolas Cage'li Korku Filmi "Longlegs" Amerika Gişesinde Sürpriz Yaptı!

    "Çılgın Hırsız 4" vizyondaki ikinci hafta sonunda da Amerika gişesinde liderliğini koruyor...

    Neon

    "Çılgın Hırsız 4", sinemalardaki ikinci hafta sonunda 44.6 milyon dolar daha kazanarak Amerika gişesinde liderliğini korudu. Kuzey Amerika'da toplam hasılatı 211.1 milyon dolara ulaşan Illumination filminin dünya çapındaki toplam hasılatı ise 437 milyon dolara ulaştı.

    "Çılgın Hırsız 4" bu hafta sonunda Pixar'ın "Ters Yüz 2" filmiyle rekabet etmedi, gişenin ikinci sırasına, sürpriz bir şekilde yeni bir rakip yerleşti: Neon'un korku gerilim filmi "Longlegs"

    Osgood Perkins'in yönettiği, başrollerini Maika Monroe ile Nicolas Cage'in paylaştığı "Longlegs" (Cambaz) 22 milyon dolarla açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi. Filmin yapım maliyetinin 10 milyon doların altında olduğu bildiriliyor ve vizyon yolculuğunu yüksek karlı bir durumda bitirmesi bekleniyor.

    "Ters Yüz 2" bu hafta sonunda 20 milyon dolarla üçüncü sıraya geriledi. Vizyondaki beşinci hafta sonunda Amerika gişesinde toplam 572.6 milyon dolara ulaşan filmin dünya çapındaki hasılatı ise 1 milyar 350 milyon dolara ulaştı.

    "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" 11 milyon dolarlık hafta sonu hasılatıyla dördüncü sıraya yerleşirken, başrollerini Scarlett Johansson ve Channing Tatum'un üstlendiği "Beni Ay'a Uçur" 9.4 milyon dolarla açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top