Hesabım
    Çarpıcı ve Gerçek Bir Hayat Hikayesini Anlatan "Young Woman and the Sea" Yakında Disney+'ta!

    Daisy Ridley’nin Manş Denizi’ni başarıyla yüzen ilk kadın olan Trudy Ederle'ye hayat verdiği film çok yakında ilk kez ve sadece Disney+’ta!

    Yaklaşık 10 seneye yayılan yakın dönem ‘Star Wars’ serüvenindeki Rey karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Daisy Ridley’nin çarpıcı performansıyla övgüler topladığı "Young Woman and the Sea" filmi, çok yakında, ilk kez ve sadece Disney+’ta seyredilebilecek.

    Disney+

    1905 yılında New York’ta göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen başarılı yüzücü Trudy Ederle olarak izleyeceğimiz Ridley, bu unutulmaz sporcunun tarihe yazdığı “ilk”e uzanan serüvenini ekranlara taşıyacak. Manş Denizi’ni başarıyla yüzen ilk kadın olan Ederle’nin, ablasının ve destekleyici antrenörlerinin kararlı desteği sayesinde ataerkil toplumun zorluklarının üstesinden gelişine tanıklık edilecek.

    Variety’nin hakkında, “Daisy Ridley bu güzel klasik filmde sersemletiyor ve gözyaşlarınızı hak ediyor” yorumunda bulunduğu "Young Woman and the Sea"de genç oyuncuya Tilda Cobham-Hervey, Stephen Graham, Kim Bodnia, Christopher Eccleston ve Glenn Fleshler eşlik ediyor.

    Yönetmenliğini Joachim Rønning’in üstlendiği ve senaryosunu Jeff Nathanson’ın kaleme aldığı film, Glenn Stout’un Young Woman and the Sea: How Trudy Ederle Conquered the English Channel and Inspired the World adlı romanından uyarlandı. Filmin yapımcılığını efsanevi isim Jerry Bruckheimer ile birlikte Chad Oman ve Jeff Nathanson üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top