Hesabım
    "The Substance" Fragman: Cannes'da Senaryo Ödülü Alan Korku Filminde Demi Moore Başrolde!

    Coralie Fargeat imzalı filmde Margaret Qualley ve Dennis Quaid de rol alıyor.

    Coralie Fargeat'ın yönettiği, Demi Moore ve Margaret Qualley'nin başrolleri paylaştığı korku filmi "The Substance"ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Bu yıl Cannes Film Festivali'nde prömiyer yapan body-horror filmi, gösterimden sonra 11 dakika ayakta alkışlandı ve festivalin öne çıkan filmlerinden biri olarak En İyi Senaryo ödülünün sahibi oldu.

    Film, kariyerindeki düşüş nedeniyle Jane Fonda tarzı fitness şovlarına sürüklenen eski bir Hollywood yıldızının (Moore) hikayesini anlatıyor. Cinsiyetçi bir yapımcı tarafından kovulmasının ve yaşı nedeniyle hiçbir rol alamamasının ardından kendisine, kendisinin daha genç ve gelişmiş bir versiyonunu sunacağına söz veren The Substance adında devrim niteliğinde bir tıbbi tedavi teklif edilir.

    İlgi çekici tanıtım fragmanı Moore'un aynaya bakmasıyla başlıyor ve büyüleyici bir seslendirme eşlik ediyor: "Hiç kendinizin daha iyi bir versiyonunu hayal ettiniz mi?"

    Bu soru, yüksek enerjili görüntülerle dolu heyecan verici bir ilk bakışa zemin hazırlıyor. Dennis Quaid'in iğrenç bir şekilde yemek yediğini, rahatsız edici duş sahnelerini, gizemli "aktivasyon" serumunu ve Moore'un odanın bir ucundan masaya doğru şiddetle uçtuğunu görüyoruz. Entrikaya ek olarak Moore öfkeyle yüzüne ruj sürüyor ve Qualley fragmanı sinsi bir göz kırpışıyla tamamlıyor.

    "The Substance"ın Kuzey Amerika'daki dağıtım haklarını satın alan MUBI, filmi 20 Eylül'de vizyona sokacak. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top