Hesabım
    Netflix "The Platform 2" Fragmanını Yayınladı!

    Netflix’in en popüler İspanya yapımı filmlerinden biri haline gelen "The Platform" devam filmiyle geri dönüyor!

    Netflix, 2019 yapımı distopik korku filmi "The Platform"un devam filminden ilk fragmanı yayınladı ve filmin 4 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu.

    Yönetmen koltuğunda Galder Gaztelu-Urrutia’nın oturduğu "The Platform 2" (El Hoyo 2) filminde başrolleri Milena Smit ve Hovik Keuchkerian paylaşıyor.

    Netflix

    Basque Films’den Carlos Juárez, Galder Gaztelu-Urrutia ve Raquel Perea yapımcılığı üstlenirken, Natalia Tena ve Óscar Jaenada gibi isimler de oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    Netflix’in en popüler İspanya yapımı filmlerinden biri haline gelen "The Platform" çarpıcı ve sembolik hikayesiyle izleyenleri büyülemişti. Film, dikey şekilde konumlandırılmış ve her katta iki mahkumun kaldığı bir hapishanede geçiyordu. Yemek günde sadece bir kere üst kattan aşağıya doğru gönderilirken üst kattaki mahkumlar yiyeceğe ulaşmak için çabalar, alt kattakiler ise her gün biraz daha vahşileşerek açlıkla baş etmeye çalışır.

    Netflix

    "The Platform 2"nin konusu ise şu şekilde özetleniyor:

    Gizemli bir lider Platform'da kendi düzenini kurarken acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üye katılır. Peki, yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bir yerde, hayatınızı kurtarabilmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz?

    "The Platform 2" 4 Ekim’de Netflix’te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top