Hesabım
    Shawn Levy'nin "Star Wars" Filmi Senaristini Buldu

    Levy, "The Adam Project" yazarıyla yeniden bir araya geliyor.

    .

    "Deadpool ve Wolverine" Marvel Sinematik Evreni'ni sarsmaya hazırlanırken yönetmen Shawn Levy, Disney'in bir başka önemli serisine "Star Wars"a yöneliyor.

    Levy'nin uzun süredir geliştirme aşamasında olan ve henüz resmi adı belli olmayan filminin senaryosunu yazacak isim belli oldu. Deadline, filmi yönetmenin sık sık birlikte çalıştığı Jonathan Tropper'ın kaleme alacağını bildiriyor.

    Tropper, Levy'nin iki filmini yazdı; kendi romanından uyarladığı 2014 yapımı Jason Bateman başrollü drama "This is Where I Leave You" ve 2022 yapımı Ryan Reynolds liderliğindeki zaman yolculuğu aksiyon komedisi "The Adam Project"

    Tropper ayrıca Levy'nin yapımcılığını üstlendiği Ed Harris/Jason Sudeikis komedi-draması "Kodachrome"u da yazdı ve Levy'nin yörüngesinin dışında, Amish ülkesinde saklanan eski bir mahkumu (Antony Starr) konu alan "Banshee" dizisini ve Bruce Lee'nin yazılarına dayanan San Francisco merkezli bir dönem dövüş sanatları draması olan "Warrior"ı yarattı.

    Sırada, Jon Hamm'ın yaşam tarzını sürdürmek için suça yönelen işsiz bir yöneticiyi canlandırdığı Apple TV+ dizisi "Your Friends and Neighbors"ı yazıp yönetecek.

    "The Rise of Skywalker"ın 2019 sonlarında gösterime girmesinin ardından Star Wars serisi birden çok filmle sinemaya geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Jon Favreau'nun yöneteceği "The Mandalorian & Grogu" Mayıs 2026'de, Sharmeen Obaid-Chinoy tarafından yönetilen ve Daisy Ridley'nin Rey Skywalker rolünü yeniden canlandırdığı isimsiz devamı ise Aralık 2026'da vizyona girecek.

    Levy'nin filminin yanı sıra Patty Jenkins'in "Rogue Squadron" filmi, Donald Glover'ın Lando Calrissian filmi ve Taika Waititi, Rian Johnson, Dave Filoni ve James Mangold'un diğer geliştirme aşamasındaki projeleri de dahil olmak üzere diğer projelerin henüz bir çıkış tarihi yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top