Hesabım
    "28 Years Later"dan Jodie Comer'lı Set Fotoğrafları!

    Danny Boyle'un yönettiği filmde ayrıca Ralpf Fiennes, Aaron Taylor-Johnson gibi isimler rol alıyor.

    .

    "28 Gün Sonra" (28 Days Later) filminin senaristi Alex Garland ve yönetmeni Danny Boyle'dan gelen devam filmi "28 Years Later"ın ilk set fotoğrafları paylaşıldı.

    Film Updates tarafından X/Twitter'da paylaşılan fotoğraflarda Jodie Comer, zombilerden kaçarken görülüyor. Ayrıca filmin kadrosunda yer aldığı resmi olarak açıklanmayan "Young Royals" yıldızı Edvin Ryding de görüntülerde yer alıyor.

    .

    .

    Filmde Aaron Taylor-Johnson, Jack O'Connell ve Ralph Fiennes'ın da yer alacağı doğrulandı. Tüm bu isimlerin yanı sıra, "Oppenheimer"daki başarılı performansıyla kariyerinin ilk Oscar'ını geçtiğimiz aylarda kazanan Cillian Murphy de orijinal filmdeki rolüne geri dönecek.

    Zombi filmlerinin kurallarını baştan yazan "28 Gün Sonra", George A. Romero döneminin eski moda beceriksiz zombileri geride bıraktı ve hızlı tempolu, nefes kesici yeni bir stil getirdi. Zombiler o kadar korku uyandırıcıydı ki "The Walking Dead" gibi yapımlara ilham vermeye devam edecek, korku dünyasının en iyi canavarlarından birini geri getirip hızlı hareket eden modern izleyici için onları güncelleyeceklerdi.

    "28 Years Later"ın çekimleri şu anda İngiltere'nin Newcastle kentinde devam ediyor ve filmin, orijinal filmden yaklaşık 22 yıl sonra, 20 Haziran 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

    .
    .

    "28 Gün Sonra"nın ardından, NATO'nun çaresiz Londra'da güvenli bir bölge oluşturma girişimlerini anlatan devam filmi "28 Hafta Sonra" gelmişti ancak Juan Carlos Fesnadillo tarafından yönetilen filmde orijinal oyuncu kadrosu ve ekip dahil olmamıştı.

    Danny Boyle ve Alex Garland'lı yeni devam filminin bir üçlemeyi başlatması planlanıyor. Garland tüm filmlerin senaryolarını yazacak. Yapımcı olarak projelerde yer almaya devam edecek olan Boyle'un diğer filmlerde yönetmen koltuğuna geçip geçmeyeceği ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top