Hesabım
    "We Live in Time" Fragman: Florence Pugh ve Andrew Garfield'dan Yıllara Yayılan Romantizm!

    Bir çiftin uzun yıllara yayılan hikayesini anlatan romantik dram "We Live in Time"dan ilk fragman yayınlandı.

    A24, "Boy A" ve "Brooklyn"in yönetmeni John Crowley'nin imzasını taşıyan romantik komedi - drama "We Live in Time"ın ilk fragmanını yayınladı.

    Oyun yazarı ve senarist Nick Payne tarafından kaleme alınan filmin başrollerinde Florence Pugh ve Andrew Garfield yer alıyor. Pugh gelecek vaat eden şef Almut'u, Garfield ise yeni boşanmış Tobias karakterini canlandırıyor.

    Şans eseri bir karşılaşma onları bir araya getirdiğinde hayatlarının sonsuza dek değiştiğini fark ederler. On yılı aşkın bir süredir birlikte geçirdikleri hayatların anlık görüntüleri aracılığıyla - birbirlerine aşık olmak, yuva kurmak, aile olmak - ilişkilerinin temelini sarsacak zor bir gerçek ortaya çıkar.

    Zamanın sınırlarını zorlayan bir yola çıktıklarında, aşk hikayelerinin izlediği alışılmadık yolun her anının kıymetini bilmeyi öğrenirler.

    Dil, cinsellik ve çıplaklık açısından R (18+) olarak derecelendirilen filmde Adam James, Aoife Hinds, Marama Corlett, Heather Craney, Nikhil Parmar, Gabe Robinson, Kevin Brewer ve Daniel Bowerbank da rol alıyor.

    Filmin 11 Ekim'de ABD'de gösterime girmesinden önce 2024 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılması planlanıyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top