Hesabım
    Jennifer Lawrence A24 Filmi "Why Don't You Love Me"de Başrolde

    Film Paul B. Rainey'nin aynı adlı kara komedi çizgi romanından uyarlanıyor.

    .

    Jennifer Lawrence, Paul B. Rainey'nin 2023 tarihli kara komedi çizgi romanı “Why Don’t You Love Me?”nin film uyarlaması için A24 ile bir kez daha iş birliği yapıyor.

    Yönetmen arayışı devam ederken Robert Funke (On Becoming a God in Central Florida) senaryoyu yazıyor. Lawrence aynı zamanda, Excellent Cadaver yapım şirketi aracılığıyla, Justine Ciarrocchi ile birlikte yapımcılığını üstleniyor; Ari Aster, Lars Knudsen ve Square Peg'den Emily Hildner de projeye yapımcı olarak dahil.

    “Why Don't You Love Me?” evliliklerinde mücadele ederken "gerçekliklerinde bir şeylerin yolunda gitmediğini hisseden" sefil bir çift olan Claire ve Mark'ı konu alıyor. Çizgi roman, şaşırtıcı dönüşlerle birlikte "evlilik, alkolizm, depresyon ve kaybedilen fırsatların yasını konu alan zifiri kara bir komedi" olarak tanımlanıyor.

    Lawrence, 2018'de Excellent Cadaver yapım şirketini kurdu ve ilk filmi olan 2022'deki “Causeway”in vizyona girmesi için A24 ile birlikte çalıştı. Bu film, Brian Tyree Henry'ye en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırdı.

    O günden bu yana Excellent Cadaver, Sahra Mani'nin Afganistan'daki kadınlar ve Taliban'ın 2021'den bu yana oynadığı rol hakkındaki “Bread & Roses” adlı belgeseline katıldı ve Lawrence'a Altın Küre ödülü kazandıran, R dereceli bir seks komedisi olan “No Hard Feelings”in yapımcılığını üstlendi.

    Lawrence aynı zamanda Apple Original Films ve A24 için "Real Housewives"tan ilham alan bir cinayet gizemi filmi olan "The Wives"ta da rol alacak. Lawrence ve Ciarrocchi, "Excellent Cadaver" ile yapımcılığı üstleniyor ve Jeremy O. Harris ve Josh Godfrey, bb2 aracılığıyla bu projeye katılıyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top