Hesabım
    Sergio Leone & Clint Eastwood Filmi "Bir Avuç Dolar" Yeniden Çekilecek

    Sergio Leone imzalı Dolar Üçlemesi'nin ilk filminin yeniden çevrimi için çalışmalar başladı.

    .

    Euro Gang Entertainment, ikonik Sergio Leone Western klasiği "Bir Avuç Dolar"ın (A Fistful Of Dollars) yeniden yapımını planladıklarını duyurdu.

    Projenin yapımcılığını Euro Gang şefleri Gianni Nunnari (300, The Departed) ve Simon Horsman (Magazine Dreams, Legacy: The True Story Of The LA Lakers) ile FPC'de ve onlarca yıl önce orijinal filmin yapımcılığını üstlenen Jolly Film'de yer alan Enzo Sisti (The Talented Mr. Ripley, English Patient) üstlenecek.

    1960'ların ortasında vizyona giren film, Akira Kurosawa'nın ikonik Japon klasiği "Yojimbo"nun resmi olmayan bir yeniden yapımıydı. Film, açgözlülük, gurur ve intikamla parçalanmış bir kasabada iki rakip aileyi birbirine karşı oynayan, isimsiz, başıboş bir silahşörün hikayesini konu alıyor.

    Clint Eastwood liderliğindeki filmin ardından, Leone ve Eastwood "Birkaç Dolar İçin" ve "İyi, Kötü ve Çirkin" filmlerinde de bir araya geldi. Her üç film de sinema klasikleri ve spagetti western alt türünün imza niteliğindeki çalışmaları olarak kabul ediliyor.

    Proje erken gelişim aşamasında olduğundan ayrıntılar gizli tutuluyor; İngilizce olması bekleniyor ancak bu henüz doğrulanmadı.

    Euro Gang ve Sisti en son olarak, Roland Emmerich'in bu ayın sonlarında yayınlanacak olan gladyatör TV dizisi "Those About To Die"da işbirliği yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top