Hesabım
    "Shrek 5" ve "The Conjuring 4" İçin Vizyon Tarihi Belirlendi

    Universal Pictures ve New Line'dan önemli vizyon tarihi duyuruları geldi...

    Dreamworks Animation / New Line

    Universal Pictures ve DreamWorks Animation, "Shrek" serisinin 1 Temmuz 2026'da vizyona girecek beşinci film ile geri döneceğini resmen duyurdu.

    Film, Shrek'in vizyona giren orijinal filminden 25 yıl, dördüncü filmden ise 16 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. "Shrek 5"te orijinal seslendirme kadrosundaki Mike Myers, Eddie Murphy ve Cameron Diaz'dan oluşan üçlü geri dönecek.

    İkinci ve üçüncü filmlerde yazar olarak çalışan Walt Dohrn bu kez filmin yönetmenliğini de üstlenecek. “Minions: The Rise of Gru”nun ortak yönetmeni Brad Ableson da ortak yönetmen olacak. Gina Shay ve Chris Meledandri yapımcılığını üstleniyor.

    "Shrek" serisi, 2022'de büyük beğeni toplayan ve dünya çapında 481.5 milyon dolar hasılat yapan "Çizmeli Kedi: Son Dilek"in başarısının ardından yeniden canlandırıldı. Şimdilerde Eddie Murphy'nin Donkey (Eşek) karakterine odaklanan bir spin-off filmi hazırlanıyor.

    Eddie Murphy'den "Shrek 5" ve "Eşek" Filmleri Hakkında Güncelleme!

    Önemli bir vizyon tarihi duyurusu da New Line'dan geldi. Stüdyo, James Wan'ın "The Conjuring" (Korku Seansı) serisinin dördüncü ve son ana filmi için 5 Eylül 2025 vizyon tarihini belirledi.

    Filmi, 2021'in üçüncü filmi “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”i ve yakın zamanda vizyona giren “The Nun II” filmini yöneten Michael Chavez yönetecek, senaryoyu ise David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alacak. Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın canlandırdığı doğaüstü araştırmacılar Ed ve Lorrain Warren'a odaklanan serinin son filmi IMAX'te de yayınlanacak.

    "Shrek 5" ve "Korku Seansı 4" filmlerinin ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top