Hesabım
    Marvel Studios Başkanı, Wolverine'in Geri Dönüşü İçin Tek Bir Şart Koymuş...

    Marvel Studios Başkanı Kevin Feige'nin Hugh Jackman'ın Wolverine olarak geri dönüşü için öne sürdüğü şart neydi?

    Marvel Studios

    Marvel Studios Başkanı Kevin Feige'nin, Hugh Jackman'ın Wolverine'ini Marvel Sinematik Evreni'ne dahil etmek için tek bir şartı olduğu ortaya çıktı.

    Deadpool & Wolverine” yönetmeni Shawn Levy, filmin tanıtım turu kapsamında, Jackman ve Ryan Reynolds ile birlikte Şanghay'a gitti. Ekip burada filmin yaklaşık 35 dakikalık bir kesitini katılımcılarla birlikte izledi.

    Söyleşide Levy, filmin Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olması hakkında konuşurken, Kevin Feige'nin Wolverine'i geri getirmek için bir şart öne sürdüğünü söyledi:

    "'Evet, ama sarı giyecek.' dedi. "Sonunda sarı kostümünü giyebilecek mi?' Ve böyle başladık."

    Reynolds, ikilinin bir araya geldiği filmi ilk kez 2016 yılında önerdiğini söyledi. O dönemde Disney henüz 20th Century Fox'u satın alıp bu fikri mümkün kılmamıştı ve Feige, Reynolds'a bunun gerçekleşmeyeceğini söylemişti:

    Altı yıl önce bunu tartışmak için Kevin Feige'le buluşmuştum ve ona ilk söylediğim şey şuydu: 'Wolverine ile Deadpool'u bir arada yapmak istiyorum. Ben sadece bu ikisinin ekranda birlikte olmasını istiyorum.' O sırada Kevin, 'Unut gitsin' dedi. Bu asla olmayacak' ve ben de 'Tamam, sorun değil' dedim."

    2019'daki satın almanın ardından Reynolds ve Levy, çeşitli "Deadpool 3" fikirleri sunmaya başladı ve birçok başarısız denemeden sonra pes etmek üzereydiler. Reynolds devamındaki gelişmeleri şöyle anlatıyor:

    "Amansız bir şekilde ilerlerken, Shawn ve ben farklı sunumlar ve farklı fikirler üretiyorduk ve hayal edebileceğiniz her şeyi - küçük filmler, büyük filmler, ne olursa olsun - Marvel'a sunduk ve bu işe yaramadı.

    Sonra bir gün son atışımıza çıktık. Kevin Feige'ye, 'Sanırım buradan gideceğiz ve daha sonra, belki birkaç yıl sonra, bazı şeyleri daha iyi anladığımızda geri döneceğiz' demek üzereydik. Ve Hugh beni aradı. Shawn ve ben konuşmamızın ortasında Kevin'e döndük ve 'Bak, bu şey daha yeni oldu' dedik. 'Bir nevi mucizevi görünüyor. Hugh beni aradı, ne diyorsun?' Ve bir nedenden dolayı Kevin hemen evet dedi."

    Levy, Feige'nin sarı kostümle ilgili şartının bu noktada ortaya çıktığını da sözlerine ekledi.

    Bu söyleşiden ayrı olarak, EW ile konuşan Feige, stüdyoda bir "X-Men" filminin geliştirilmekte olduğuna dair haberlerden haberdar olduğunu belirtti ve bu konuda yorum yapmayı reddetse de şunları söyledi: "Deadpool & Wolverine'in çıktığı 26 Temmuz aslında her şeyin başladığı zamandır.

    Bu planların ne olduğu yaklaşık üç hafta içinde Marvel'ın bu yılki San Diego Comic Con'da H Salonu panelini düzenlediğinde ortaya çıkacak; panelin 27 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top