Hesabım
    Paul Mescal Başrollü "Gladyatör 2"den İlk Fragman Yayınlandı!

    Ridley Scott'ın "Gladyatör" devam filminde Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn gibi isimler de rol alıyor.

    Paramount Pictures, Ridley Scott'ın 2000 yapımı Oscar'lı "Gladyatör"ünün mega bütçeli destansı devam filmi "Gladiator II" için ilk fragmanı yayınladı. Filmin ilk resmi posteri de dün paylaşılmıştı.

    Paul Mescal, orijinal filmde Spencer Treat Clark'ın canlandırdığı Lucius'un yetişkin versiyonunu canlandırıyor. Connie Nielsen, Lucius'un annesi Lucilla olarak orijinal filmdeki rolüne geri dönüyor.

    Pedro Pascal, kime hizmet ettiği konusunda anlaşmazlık içinde boğulan bir generali canlandırırken, Denzel Washington kendi amaçları için perde arkasındaki ipleri elinde tutan, özgürlüğünü satın alabilmiş eski bir gladyatöre hayat veriyor.

    Filmde ayrıca zalim İmparator Caracalla rolünde Joseph Quinn ve onun uysal kardeşi rolünde Fred Hechinger yer alıyor. İkili, MS 3. yüzyılın başlarında, Caracalla'nın Geta'nın öldürülmesi emrini vermesine kadar Roma'yı birlikte yönetti.

    Oyuncu kadrosunu Djimon Hounsou, Matt Lucas, Lior Raz, Peter Mensah, May Calamawy, Tim McInnerny ve Derek Jacobi tamamlıyor. Bütçesi yaklaşık 300 milyon dolar olan filmin senaryosu David Scarpa tarafından kaleme alındı.

    "Gladiator II" 15 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top