Hesabım
    Jeff Goldblum'dan Scarlett Johansson'a "Jurassic World'e Hoş Geldin" Videosu

    Johansson yeni "Jurassic World" filminde Mahershala Ali ve Jonathan Bailey ile birlikte başrolde yer alacak.

    .

    Jeff Goldblum, "Jurassic World" serisine katılan Scarlett Johansson'a sürpriz bir video mesajla hoş geldin dedi.

    Goldblum, orijinal "Jurassic Park"ta matematikçi ve kaos teorisyeni Dr. Ian Malcolm'u canlandırdı, devam filmi "The Lost World" için geri döndü ve 20 yıl sonra "Jurassic World: Fallen Kingdom" ve "Jurassic World: Dominion"da bu rolü tekrarladı.

    Seri şimdi hazırlık aşamasındaki "Jurassic World 4" ile ilerlemeye devam ediyor ve pek çok ayrıntı hala gizli olsa da Scarlett Johansson, Jonathan Bailey (Bridgerton) ve Mahershala Ali'nin başrolde olduğu biliniyor.

    Yeni romantik komedisi "Fly Me to the Moon"u tanıtmak için NBC'nin sabah haber programı "Today"e katılan Scarlett Johansson, Goldblum'un kendisi için kişisel olarak kaydettiği bir video ile karşılaştı.

    Goldblum videoda şunları söylüyor: “Dr. Johansson, ben Jeff Goldblum. Sana şunu söylemek istiyorum. Şunu biliyorum: Scarlett bir yolunu bulacaktır.” Serideki ünlü "Hayat bir yolunu bulur." repliğine gönderme yapan aktör sözlerini dinozorlar tarafından yenmemeye dikkat etmesi yönündeki temennisi ile bitirdi: “Yenme, eğer istemiyorsan tabii. Seni seviyorum"

    Johansson, Goldblum'un kendisine öpücük göndermesiyle sona eren videoya "Aman Tanrım, Jeff'in bana bunu söylediğine inanamıyorum. Sanırım artık hayatım tamamlandı. Emekli olabilirim.” sözleriyle tepki verdi.

    İki oyuncu yakın zamanda Wes Anderson'ın "Asteroid City" filminde birlikte rol almıştı. Goldblum'un, senaryosunu David Koepp'in yazdığı, "Rogue One" ve "Godzilla" yönetmeni Gareth Edwards tarafından yönetilen yeni "Jurassic World" filminde yer alması beklenmiyor. Koepp, “Jurassic Park” (1993) ve “The Lost World: Jurassic Park” (1997) filmlerini yazdıktan sonra dinozor serisine geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top