Hesabım
    "Şeytan Marka Giyer 2" İçin Çalışmalar Başladı: Meryl Streep & Emily Blunt Geri Dönüyor!

    Disney "Dewil Wears Prada 2" için çalışmalara başladı.

    Disney

    Disney, 2006 yapımı hit filmi "The Devil Wears Prada"nın (Şeytan Marka Giyer) devam filminin erken geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Meryl Streep'in kariyierindeki en ikonik karakterlerden birine, bir moda dergisinin şeytani editörü Miranda Priestly'e hayat verdiği filmde Anne Hathaway ve Emily Blunt da rol alıyordu.

    Orijinal filmin senaristi Aline Brosh McKenna (Crazy Ex-Girlfriend, Your Place or Mine) devam filmini yazmaya geri dönmek için görüşmelerde bulunuyor. Orijinal kadrodan kimin geri döneceği kesin olarak belli değil, ancak Puck News, Oscar ödüllü yapımcı Wendy Finerman'ın Meryl Streep ve Emily Blunt'u devam filmi için anlaşmaya ikna ettiğini bildiriyor.

    Devam filmi, geleneksel dergi yayıncılığının gerilediği bir dönemde kariyerini sürdüren Priestly'yi takip edecek ve Priestly, artık lüks bir grup için reklam anlaşmaları yapan çok güçlü bir yönetici olan Blunt'ın karakteriyle karşı karşıya gelecek.

    Lauren Weisberger'in, bir moda dergisinde çalışan genç bir kadının kabus gibi deneyimini konu alan 2003 tarihli romanından uyarlanan (Weisberger, Amerikan Vogue editörü Anna Wintour'un kişisel asistanı olarak çalışıyordu), “The Devil Wears Prada” dünya çapında 326,7 milyon dolar hasılat yaparak gişe rekorları kırdı.

    Film, Streep'e Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Altın Küre'sinin yanı sıra Akademi Ödülü adaylığı da kazandırdı. Tasarımcı Patricia Field da filmin kostüm tasarımıyla da Oscar'a aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top