Hesabım
    Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'dan Yeni ve Farklı Bir Film Geliyor!

    İkili "Deadpool & Wolverine"den sonra, süper kahraman filmi olmayan yeni bir projeyle bir araya gelecek.

    .

    Yaklaşan filmleri "Deadpool & Wolverine"in basın turlarına hızla devam eden Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, karşılıklı dostluklarını ve çalışma ilişkilerini Marvel Sinematik Evreni dışında da sürdürmeyi planlıyor.

    Hayranların büyük bir merakla beklediği üçüncü Deadpool filminin tanıtımını yaparken EW'ye konuşan Reynolds, kendisinin ve Jackman'ın süper kahraman türünden farklı bir şey üzerinde çalıştıklarını ve kısa süre sonra tekrar bir araya gelmeye hazır olduklarını açıkladı.

    Reynolds ayrıca rol arkadaşına olan sevgisini yeniden dile getirme fırsatını da kullandı ve şunları söyledi:

    "Yakında yapmayı düşündüğümüz bir proje var. Bizimkinin başarılı ve işe yarayan herhangi bir ilişki gibi olduğunu söyleyebilirim: İki taraf birbirini destekliyor. Her zaman Hugh'un gol atmasını ve kazanmasını destekliyorum. Ayrıca onun kalbinin ve zihninin sonsuz nüansını ve onun kim olduğunu da biliyorum. İlk elden onun sadece desteklenmeye değer bir insan değil, aynı zamanda desteklenmemesi imkansız bir insan olduğunu söyleyebilirim."

    Shawn Levy'nin yönettiği "Deadpool & Wolverine" 24 Temmuz'da sinema salonlarında olacak. Film, Marvel Stuidos'un 2024'te yayınlancağı tek film olarak dikkat çekiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top