Hesabım
    Luca Guadagnino'nun "After the Hunt" Filmi İçin Ekip Toplandı: Julia Roberts, Andrew Garfield, Ayo Edebiri...

    Bir üniversite profesörünün gerilimini konu alan "After the Hunt" filminin çekimleri başlıyor.

    .

    Challengers” ve “Call Me By Your Name” yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni filmi “After The Hunt”ın prodüksiyonu başladı ve ilk kamera arkası fotoğrafı yayınlandı.

    Okuma provasında çekilmiş gibi görünen fotoğrafta Julia Roberts, Andrew Garfield, Ayo Edebiri, Chloe Sevigny ve Michael Stuhlbarg'ın yanı sıra bazı önemli ekip üyeleri de görülebiliyor.

    .

    Hikaye, Julia Roberts'ın canlandırdığı bir üniversite profesörünü konu alıyor. Profesör, yıldız bir öğrencisinin meslektaşlarından birine karşı suçlama yöneltmesiyle kendini kişisel ve mesleki bir dönüm noktasında bulur. Kendi geçmişinden gelen karanlık bir sır gün yüzüne çıkmak üzeredir...

    "After the Hunt"ın senaryosunu Nora Garrett kaleme aldı ve Imagine Entertainment adına Karen Lunder ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Brian Grazer ve Allan Mandelbaum da filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Projenin çekimlerine önümüzdeki ay İngiltere'de başlanması planlanıyor. Guadagnino son olarak Daniel Craig'in başrolünü üstlendiği, Meksika'da geçen ve bu yıl Venedik'te prömiyeri yapılması beklenen romantik drama “Queer”ı tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top